jak funt stąpnie, depozyty nie starczą, będą długi na rachunkach... jeszcze ten tydzień takie spadki lekkie, ale potem_Kerad_ pisze:GBP JPY UP

jak funt stąpnie, depozyty nie starczą, będą długi na rachunkach... jeszcze ten tydzień takie spadki lekkie, ale potem_Kerad_ pisze:GBP JPY UP
Gdybyś opisał tu swoje spostrzeżenia i strategię grania, to pewnie opisując je komuś innemu użyłbym określenia "rafałowe fibo". Ale ani przez chwilę nie pomyślałbym że to Ty wymyśliłeś fibo, tylko że je w swój sposób użyłeś"Rafal152 pisze:
Odpowiedz sobie sam .. Zwróciłem uwagę na tym forum że zakres poziomów Fibo ma znaczenie . Czy Fibo jest Rafała ?
Prosze bardzo.. Do południa były 3 takie czyste setupy . Po 13.30 ani jednego. Ciekawe czy Dadas znajdzie tam układ 1,2,3 bo ja nie widzę. Po prostu po 13.30 zaczęła się jakaś dziwna gra. Sam nie wiem co jest teraz grane z tym DAX-em. Korekcić sie nie chce razem z Sp500? Może jakiś impus poszedł z wyższego interwału? Dobrze się grało tak do 12.00.. później nie wiem co tu się dzieje..jen-yy pisze:Możesz pokazać?Świeżak44 pisze:
PS. 1,2,3 jest również widoczne w moich wskaźnikach i to wyraźniej niż u Dadasa (co nie znaczy, że nie warto używać jego narzędzi -sam niektórych używam)
tu masz świecę momentum o 13.40, cofniecie do minimum 50% momentum i jazda w góręŚwieżak44 pisze:Prosze bardzo.. Do południa były 3 takie czyste setupy . Po 13.30 ani jednego. Ciekawe czy Dadas znajdzie tam układ 1,2,3 bo ja nie widzę. Po prostu po 13.30 zaczęła się jakaś dziwna gra. Sam nie wiem co jest teraz grane z tym DAX-em. Korekcić sie nie chce razem z Sp500? Może jakiś impus poszedł z wyższego interwału? Dobrze się grało tak do 12.00.. później nie wiem co tu się dzieje..jen-yy pisze:Możesz pokazać?Świeżak44 pisze:
PS. 1,2,3 jest również widoczne w moich wskaźnikach i to wyraźniej niż u Dadasa (co nie znaczy, że nie warto używać jego narzędzi -sam niektórych używam)
Widzisz coś na swoim wykresie ? przez tą choinkę ?Świeżak44 pisze:Prosze bardzo.. Do południa były 3 takie czyste setupy . Po 13.30 ani jednego. Ciekawe czy Dadas znajdzie tam układ 1,2,3 bo ja nie widzę. Po prostu po 13.30 zaczęła się jakaś dziwna gra. Sam nie wiem co jest teraz grane z tym DAX-em. Korekcić sie nie chce razem z Sp500? Może jakiś impus poszedł z wyższego interwału? Dobrze się grało tak do 12.00.. później nie wiem co tu się dzieje..jen-yy pisze:Możesz pokazać?Świeżak44 pisze:
Ja się trochę dziwię, przeciętna osoba pewnie spędza jakieś 10lat na wypracowaniu stylu i układów na FX, a ty chciałbyś pojąć wszystko w kilka miesięcy czy rok. I tak frycowe zapłacisz, czy chcesz tego czy nie...Świeżak44 pisze:Prosze bardzo.. Do południa były 3 takie czyste setupy . Po 13.30 ani jednego. Ciekawe czy Dadas znajdzie tam układ 1,2,3 bo ja nie widzę. Po prostu po 13.30 zaczęła się jakaś dziwna gra. Sam nie wiem co jest teraz grane z tym DAX-em. Korekcić sie nie chce razem z Sp500? Może jakiś impus poszedł z wyższego interwału? Dobrze się grało tak do 12.00.. później nie wiem co tu się dzieje..jen-yy pisze:Możesz pokazać?Świeżak44 pisze:
Tomasz196407 pisze:Rafał ja bym chciał sie zapisać na "rafałowe fibo"![]()
a tak powaznie to może niech dziś wybija GJ do dołu i bedzie spokój,