https://www.youtube.com/watch?v=d-diB65scQUd4mian7 pisze:nie używamTsunamiPL pisze:Broker nie oferuje sl ?d4mian7 pisze: depo trzeszczy
DayTrading: Wtorek 28.02.2017
Re: DayTrading: Wtorek 28.02.2017
Donald Trumpa o godzinie 03:00 w nocy polskiego czasu ma występować przed amerykańskim Kongresem
Zolo pisze:Donald Trumpa o godzinie 03:00 w nocy polskiego czasu ma występować przed amerykańskim Kongresem
sprawdż https://pl.investing.com/economic-calendar/
pokazuje ze za 17 minut

W USA chyba wzrostowo..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Zamykajd4mian7 pisze:k..wa siedze z elka na ropie, nie wiem czy zamykac czy co robic do jasnej cholery

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
dzieki, czekalem az mi ktos w koncu to powiexhDog pisze:Zamykajd4mian7 pisze:k..wa siedze z elka na ropie, nie wiem czy zamykac czy co robic do jasnej cholery

eLka od wsparcia uJ
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
DAX masakra... konsola nA 20 punktów, jak w święto żydowskie. I tak sobie nieźle radzę. Tylko jedno wejście złe, reszta na plus. Jakbym opanował gre na konsolach to by był duży postęp.Taka konsolka jest najtrudniejsza, bo oni się długo zastanawiają w punktach zwrotnych. Widać , że nie ma pomysłu na żaden większy ruch.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
ogólnie to dane są 14:30 16:00 i wtedy większa dynamika, właśnie wtedy szukałbym pozycji na większym interwale, a teraz skalpik
Donald Trump udzielił dzisiaj wywiadu telewizyjnego dla telewizji Fox. Dzisiaj w USA, natomiast jutro kluczowe przemówienie przed Kongresem, choć każde słowo z wywiadu może być bardzo ważne w kontekście dolara, czy Wall Street. (za XTB)