cuda wianki odwalajaŚwieżak44 pisze:Nie lepiej poczekać, aż na trwałe wyjda z tej konsoli? (jeśli w ogóle wyjdą..)d4mian7 pisze:k..wa siedze z elka na ropie, nie wiem czy zamykac czy co robic do jasnej cholery
DayTrading: Wtorek 28.02.2017
Re: DayTrading: Wtorek 28.02.2017
ćwicz cierpliwość, przyda sięd4mian7 pisze:k..wa siedze z elka na ropie, nie wiem czy zamykac czy co robic do jasnej cholery
Jeśli depo wytrzymapedro pisze:trzymej trzymej, odbijed4mian7 pisze:k..wa siedze z elka na ropie, nie wiem czy zamykac czy co robic do jasnej cholery![]()
![]()
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują moje subiektywne spojrzenie na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Na DAX-ie teraz grają w grę "pierwszy pinbar fałszywy" . Raz się dałem nawet nabrać..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
depo trzeszczyTsunamiPL pisze:Pare centów spadła ropa i nie wiadomo co robić

to jakie ty masz to depo? min stawki 0,10?d4mian7 pisze:depo trzeszczyTsunamiPL pisze:Pare centów spadła ropa i nie wiadomo co robić
Broker nie oferuje sl ?d4mian7 pisze:depo trzeszczyTsunamiPL pisze:Pare centów spadła ropa i nie wiadomo co robić
The only way is up
nie używamTsunamiPL pisze:Broker nie oferuje sl ?d4mian7 pisze:depo trzeszczyTsunamiPL pisze:Pare centów spadła ropa i nie wiadomo co robić

pedro pisze:trzymej trzymej, odbijed4mian7 pisze:k..wa siedze z elka na ropie, nie wiem czy zamykac czy co robic do jasnej cholery![]()
![]()
Za parędziesiąt minut Trampek będzie cos bredził to może bujnąć rynkiem i może być różnie