Ale ja nie znaju wzoru 5.0 czy tez rekinaMERLIN pisze:Prościej się nie da, pismo obrazkowed4mian7 pisze:Merlin, mów po polsku. Rosnąć czy spadać maMERLIN pisze:Srebro potencjalnie kończy zasięg głowy SHS do tego jest potencjał na wzór Rekina czyli inaczej wzór 5.0a teraz przegląd z czym mieliście do czynienia na EU
DayTrading: Piątek 24.02.2017
Re: DayTrading: Piątek 24.02.2017
- fx-technik
- Fanatyk
Twoja analiza nic nie znaczy - raz się sprawdzi, drugi raz nie.Świeżak44 pisze:Dadas jak widzisz indeksy?? Moja analiza się już sprawdza . 2265 to był na razie max na SP500.fx-technik pisze:Ogólnie, formacja jakakolwiek to nic innego jak wskazówka, sygnał.
A cena ma zawsze dwie możliwości.
I to tylko PA może nam pokazać, gdzie cena idzie, a w szczególności wolumen.
Ja tylko na DAX30 patrzę, i on jest w trendzie wzrostowym - nawet jeżeli zrobił silną korektę.
A jak kto to wykorzysta, to jego bańka.
To przodu, lub do tyłu.
-- Dodano: 24 lut 2017, 20:37 --
I, to nie było, że na historii, jak tu wielu w kółko powtarza.
Tak pomierzyłem, bo tak cena reagowała.
-- Dodano: 24 lut 2017, 20:39 --
A to jednym kliknięciem:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Dax dzisiaj był królem dnia. Potrafi spadać, oj potrafi. W przyszłym tygodniu będzie się działo.
The only way is up
- F-You Money
- Pasjonat
Może jestem wyjątkiem, ale rzeźnik w euforii i panice może spaść nawet do poziomu 100, taka będzie siła niedźwiedzi.
35% spadek wartości waluty, to będzie dopiero dzień
Ostatnio zmieniony 24 lut 2017, 20:45 przez F-You Money, łącznie zmieniany 1 raz.
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
-
- Fanatyk
dobrze ze napisałeś że bedzie sie działo,TsunamiPL pisze:Dax dzisiaj był królem dnia. Potrafi spadać, oj potrafi. W przyszłym tygodniu będzie się działo.
a nie spadało albo rosło jak wielu
-- Dodano: 24 lut 2017, 20:44 --
F-You Money pisze:Może jestem wyjątkiem, ale rzeźnik w euforii i panice może spaść nawet do poziomu 100, taka będzie siła niedźwiedzi.

Kiedy wchodzić w s?F-You Money pisze:Może jestem wyjątkiem, ale rzeźnik w euforii i panice może spaść nawet do poziomu 100, taka będzie siła niedźwiedzi.
rzeźnik dziś mistrz absolutny ... 13 godzinówka spadkowa : )
wyciskają bez litości .... : )
wyciskają bez litości .... : )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- F-You Money
- Pasjonat
czemu akurat rzeźnik, odpowiedź jest prosta, bo właśnie Jen Japoński będzie jedyny mocą na równi z dolcem, a nawet bardziej stabilny na te czasy rozdartej Europy i ciężkiej ręki Trumpa, który to ma tez czasami dziwne pomysły.
Funt przestanie istnieć, sami tego chcieli, a teraz techniczni wiedzą co robić, bo wszystko już widać.
Funt przestanie istnieć, sami tego chcieli, a teraz techniczni wiedzą co robić, bo wszystko już widać.
Na pierwszym lepszym podbiciu i zapomnieć że jest coś takiego jak L na rzeźniku.d4mian7 pisze:Kiedy wchodzić w s?F-You Money pisze:Może jestem wyjątkiem, ale rzeźnik w euforii i panice może spaść nawet do poziomu 100, taka będzie siła niedźwiedzi.
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
Farciarz wchodzę całym lewarem za pożyczona kasę
dziś 378 pips na plus na 1 lot. Proszę o gratulacje
“Whether you think you can, or you cannot, you are right.” - Henry Ford