DayTrading: Piątek 24.02.2017
Re: DayTrading: Piątek 24.02.2017
Srebro potencjalnie kończy zasięg głowy SHS do tego jest potencjał na wzór Rekina czyli inaczej wzór 5.0 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 24 lut 2017, 20:16 przez MERLIN, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzieki MERLIN za zwrócenie uwagi na EDaMERLIN pisze:EU góra hmm przy klinie ? na oczy wam padło ? podane na tacy

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Merlin, mów po polsku. Rosnąć czy spadać maMERLIN pisze:Srebro potencjalnie kończy zasięg głowy SHS do tego jest potencjał na wzór Rekina czyli inaczej wzór 5.0
zapakowali sie w edka?
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
-
- Fanatyk
wole oddzielny wagonnavik pisze:zapakowali sie w edka?
Dadas jak widzisz indeksy?? Moja analiza się już sprawdza . 2265 to był na razie max na SP500.fx-technik pisze:Ogólnie, formacja jakakolwiek to nic innego jak wskazówka, sygnał.
A cena ma zawsze dwie możliwości.
I to tylko PA może nam pokazać, gdzie cena idzie, a w szczególności wolumen.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
jak nie spadnie to bedzie świnia z niego 
jedziemy

jedziemy

- F-You Money
- Pasjonat
USD będzie góra i mocny w średnim terminie, ale to nie jest moment na otwieranie S na srebrze, tygodniowy wykres ma jeszcze moc w górę, ale daleko nie zaleci, w średnim terminie spadki, ale możliwe ze przyjdzie na nie poczekać konsolidacją.d4mian7 pisze:Farciarz ale ja mowie o srebrze a nie o funcieF-You Money pisze:dokładnie, jak jeszcze ktoś ciągnie stratki na kupionych funtach, po niedzieli będzie tylko płacz i zgrzytanie zębów....widać już po wykresie będzie pierwsza próba ataku na funta w nadchodzące dni.d4mian7 pisze:Raczej sprzedawać trzeba
Generalnie Trumpowi zależałoby na osłabieniu dolara, aby pobudzić konkurencyjność, dzieje sie zupełnie odwrotnie, ze względu na dalsze niepokoje z Europy, Sreberko i Złoto więc trochę ogłupieje i po konsoliduje.
Po katastrofie na funcie wszystko stanie się jasne, ze nawet Trumpkowi nie uda się co chciał, rynek znów zrobi odwrotnie, czyli umocni dolara amerykańskiego.
Trump kojarzony jest z charyzmą i po katastrofie na funcie stanie się spokojna przystanią do pompowania balona, czy chce tego czy nie USD będzie też tak kojarzone na nadchodzący czas
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
- fx-technik
- Fanatyk
Z tym srebrem, patrzcie realnie, nie życzeniowo.
Jak obroni wsparcie, to wasze S możecie wiecie sami gdzie włożyć.
Jeżeli pokonało opór, to opór staje się wsparciem.Jak obroni wsparcie, to wasze S możecie wiecie sami gdzie włożyć.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Prościej się nie da, pismo obrazkowed4mian7 pisze:Merlin, mów po polsku. Rosnąć czy spadać maMERLIN pisze:Srebro potencjalnie kończy zasięg głowy SHS do tego jest potencjał na wzór Rekina czyli inaczej wzór 5.0