Świeżak44 pisze:Przesadzili dziś z tymi spadkami na DAX-ie. JEszcze dzis wróca na 11800.
Tak jak powiedziałem, tak się stało.. Szkoda, że kilka razy puszczałem grubą Lkę po drodze, albo świrowałem z S bo nowy patencik tak podpowiadał. Teraz zamknąłem grubą L na +7k. Mimo to dzień na minusie, bo grałem ostro i kierując się nowym patentem, który raz wypalił a 8 razy wpuścił mnie w maliny. Tak bywa. Wciąż szukam skutecznego systemu. W sumie jakieś pojęcie o ruchach DAX-a mam bo już wczoraj obstawiałem spadki. Myślałem jednak, że domkną tą luką z rana i zostaiłem na grubym SL... i mi domknęli SL zamiast luki

Później były inne błędy, łapanie korekt (raczej noży)- raz wyszło, 3 razy nie wyszło), łapanie okazji.. no i świrowanie z nowym patencikiem, który okazał się porażką.
-- Dodano: 24 lut 2017, 19:13 --
TsunamiPL pisze:Brawo Świeżak. Dax wrócił powyżej 11800
Moment wybicia też dobrze wyczaiłem. Powinienem grać chyba na większym interwale przy takich ruchach. Może M30? Bo na M1 dzieją się takie rzeczy, że zapominam o wszystkim. Po prostu ogłupaiją te ruchy na M1. To co na M5 wygląda na małe podbicie, na M1 wygląda jak start rakiety w kosmos, nowy potężny impuls.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.