DayTrading: Wtorek 07.02.2017

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 08 lut 2017, 00:00

Wzrost
2
22%
Bez zmian
3
33%
Spadek
4
44%

Liczba głosów: 9

d4mian7
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Wtorek 07.02.2017

Nieprzeczytany post autor: d4mian7 »

Nieśmiertelny Trader pisze:
d4mian7 pisze:skąd mogą być wzrosty na wti? jak obstawiacie
Nie wiadomo, cena dochodzi do sygnału to go gramy by nastepnie obserwowac pozycje i działać na bieżąco. Cała reszta to zgadywanka. Osobiście będe longował w okolicach 30-35 ale chyba Ci to nie pomoże :)
dojrdzie tam myslisz?

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

xhDog pisze:
d4mian7 pisze:moze juz sie zaczely?
NIe :shock: I nie pytaj gdzie się wzrosty zaczną, tylko gdzie się skończą jak się pojawią :mrgreen:
ale zescie go pocieszyli, chłopak chce dobrze kupić, :mrgreen:

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

Funt, rzeźnik :!: :wink: :mrgreen:
The only way is up

Nieśmiertelny Trader

Nieprzeczytany post autor: Nieśmiertelny Trader »

d4mian7 pisze:
d4mian7 pisze:skąd mogą być wzrosty na wti? jak obstawiacie
Nie wiadomo, cena dochodzi do sygnału to go gramy by nastepnie obserwowac pozycje i działać na bieżąco. Cała reszta to zgadywanka. Osobiście będe longował w okolicach 30-35 ale chyba Ci to nie pomoże :)
dojrdzie tam myslisz?

Nie wiem, zakładam statystycznie w oparciu o sygnały prawdopodobieństwa. Wiem tylko że jeśli tam dojdą i pojawi się sygnał to wchodzę na maxa z dźwignią 1:5, więc musieli by spaść na jakieś 6-7 dolków by mnie wywalić :)

Awatar użytkownika
dobryfxplayer
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: dobryfxplayer »

uwielbiam to forum. wszystkie informacje tutaj są popierdolone :)
"Buy right, sit tight." - J. Livermore

Awatar użytkownika
xhDog
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: xhDog »

TsunamiPL pisze:Funt, rzeźnik :!: :wink: :mrgreen:

Obrazek

:lol: :lol: ?
trzeba mieć jaja jak super saiyan

Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.

d4mian7
Maniak
Maniak

no wlasnie ja tez sie czaje na takie miejsce, ale chyba taki pulap w nablizszym czasie sie nie pojawi? jak myslisz -

Nieśmiertelny Trader

Nieprzeczytany post autor: Nieśmiertelny Trader »

d4mian7 pisze:no wlasnie ja tez sie czaje na takie miejsce, ale chyba taki pulap w nablizszym czasie sie nie pojawi? jak myslisz -
Ogólnie rentowność faktorii wydobywających ropę na północy jest powyżej 46 dolarów za baryłkę. (poniżej są zwolnienia pracowników, cięcia premii, chujowe mieszkania etc) Wiem bo mam kumpla... Kiedyś już o tym pisałem gdy ropa była na dnie. To też zakładam że pokręcą się jeszcze trochę wokół tej ceny i jeśli ropa ma spaść tak nisko to tylko na chwile.

d4mian7
Maniak
Maniak

d4mian7 pisze:no wlasnie ja tez sie czaje na takie miejsce, ale chyba taki pulap w nablizszym czasie sie nie pojawi? jak myslisz -
Ogólnie rentowność faktorii wydobywających ropę na północ jest powyżej 46 dolarów za baryłkę. Wiem bo mam kumpla... Kiedyś już o tym pisałem gdy ropa była na dnie. To też zakładam że pokręcą się jeszcze trochę wokół tej ceny i jeśli ropa ma spaść tak nisko to tylko na chwile.
no nic, czekamy i obserwujemy ale mysle niebawem brac gruuube l bo chyba spadki sie skoncza

-- Dodano: 07 lut 2017, 18:32 --
d4mian7 pisze:
Ogólnie rentowność faktorii wydobywających ropę na północ jest powyżej 46 dolarów za baryłkę. Wiem bo mam kumpla... Kiedyś już o tym pisałem gdy ropa była na dnie. To też zakładam że pokręcą się jeszcze trochę wokół tej ceny i jeśli ropa ma spaść tak nisko to tylko na chwile.
no nic, czekamy i obserwujemy ale mysle niebawem brac gruuube l bo chyba spadki sie skoncza
Niesmiertelny Trader - https://pl.investing.com/commodities/crude-oil
przeczytaj pierwszy komentarz i powiedz co myslisz o tym

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

dobryfxplayer pisze:uwielbiam to forum. wszystkie informacje tutaj są popierdolone :)
haha to prawda w zasadzie ;]
tutaj jest tak : jak edek spada to aktywują się Ci co mają Eski i telepią że zjedzie na 1.00 i USD power , a jak jutro zacznie rosnąć to będzie gadanie o poziomach 1.2 ;];]
i tak w kółko ;];]
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

Zablokowany