DayTrading: Wtorek 07.02.2017
Re: DayTrading: Wtorek 07.02.2017
Trynkiewicz wraca 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują moje subiektywne spojrzenie na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
- dobryfxplayer
- Maniak
tak o godzinie 15:01 i 39 sekund.d4mian7 pisze:jakis popyt na wti sie pojawi?
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
DziękiTsunamiPL pisze:Zgadza się Zibi 68Zibi 68 pisze:NowyTsunamiPL pisze:To co edek wraca tam gdzie skończyli wczoraj Amerykanie ?
Pamięta ktoś kto tak z forumowiczów często pisał ?Super gość . Nie wytrzymał nagonki pustaków
![]()
-- Dodano: 07 lut 2017, 14:24 --
d4mian7 pisze:jakis popyt na wti sie pojawi?![]()
Dla ciebie:

Zaba -edka ma w jednym paluszku

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują moje subiektywne spojrzenie na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
- dobryfxplayer
- Maniak
a żeby nie być gołosłownym:dobryfxplayer pisze:tak o godzinie 15:01 i 39 sekund.d4mian7 pisze:jakis popyt na wti sie pojawi?
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
bonjour!TGV2 pisze:dax _bon voyage
No, a co z tym rgr-em? Nie będzie?

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Cholera aż mnie kusi potrzymać daxa na long term bo czuje gruby wzrost, a o ropie już nie wspomnę, trzymam od poniedziałku. Powinieniem teraz wylaczyc platformę i wpaść gdy ropa będzie po 40:]
Czyli co ?? Miałem rację z DAX-em, że te spadki to lipa?? Wiedziałem, ze pejsy złośliwie pojada w druga stronę. Juz się dywergencja nawet zmieniła wzrostowa, przynajmniej na M1. Mimo wszystko DAX bardzo ostrożny w dalszym ciągu. Ten Poziom 11595 to bariera do grubszych wzrostów.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Nie jest ważne czy miałeś racje, ważne czy zarobiles.
A zdarzyło się, ze ktoś zarobił nie mając racji???blesS pisze:Nie jest ważne czy miałeś racje, ważne czy zarobiles.

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Ja caly czas gdy zarabiam to nie wiem czy mam racje, nie zastanawiam się na tym. Racja zaslepia przed zamknieciem pozycji:]