DayTrading: Wtorek 31.01.2017
Re: DayTrading: Wtorek 31.01.2017
Co do DAX-a i dolnej granicy, to nie wiem o jaki kanał wzrostowy ci chodzi, ale u mnie rzeczywiści dotarł do dolnej granicy wcześniejszej konsoli. Nawet tej konsoli nie rysowałem, bo nie wierzyłem, że tam jeszcze dotrą. +1,7k na dobranoc, na skalpach na DAX. Tylko skalpy dla mnie. Parę pipsów i uciekać!

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

To gra psychologiczna.  W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Apple rośnie po wynikach +3%
Jutro ADP i FOMC, czwartek BOE, piątek dane z rynku pracy w USA.

Jutro ADP i FOMC, czwartek BOE, piątek dane z rynku pracy w USA.
The only way is up
Po dzisiejszym dniu to prędzej wypłace to co tam mam..TsunamiPL pisze:Świeżak wpłacaj 10 koła i graj 0,1 lota Daxa.Świeżak44 pisze:To wszystko było do przewidzenia, ale ja jeszcze tego nie umiem.. Ciężko wszystko kontrolować na różnych interwałach. Trzeba by jeszcze SP500 dokładnie rozpracować. MASAKRA.
Czegoś się przynajmniej nauczysz.
 Nie wierzyłem w te spadki i to był problem. Widziałem ten trójkąt przed 16.00, ale myślałem, że wyjdą górą. Nie rozpoznałem trendu...
  Nie wierzyłem w te spadki i to był problem. Widziałem ten trójkąt przed 16.00, ale myślałem, że wyjdą górą. Nie rozpoznałem trendu...To gra psychologiczna.  W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
W realu pewnie byś nie otworzył 2 lotów na Daxie w tamtej sytuacji.Świeżak44 pisze:Po dzisiejszym dniu to prędzej wypłace to co tam mam..TsunamiPL pisze:Świeżak wpłacaj 10 koła i graj 0,1 lota Daxa.Świeżak44 pisze:To wszystko było do przewidzenia, ale ja jeszcze tego nie umiem.. Ciężko wszystko kontrolować na różnych interwałach. Trzeba by jeszcze SP500 dokładnie rozpracować. MASAKRA.
Czegoś się przynajmniej nauczysz.Nie wierzyłem w te spadki i to był problem. Widziałem ten trójkąt przed 16.00, ale myślałem, że wyjdą górą. Nie rozpoznałem trendu...
W realu otwarcie lota to dość stresująca sytuacja
 Jak będziesz miał okazję spróbować, to przekonasz się co mówię
  Jak będziesz miał okazję spróbować, to przekonasz się co mówię  
The only way is up