za te wykresy to mi sie gratis należyTsunamiPL pisze:Tyle dzisiaj zarobiłem, że jak ktoś jedzie na marginie, to mu pożyczę

za te wykresy to mi sie gratis należyTsunamiPL pisze:Tyle dzisiaj zarobiłem, że jak ktoś jedzie na marginie, to mu pożyczę

heheTomasz196407 pisze:za te wykresy to mi sie gratis należyTsunamiPL pisze:Tyle dzisiaj zarobiłem, że jak ktoś jedzie na marginie, to mu pożyczę

Tak patrze na wykresy z piramidkami jednego Pana EU i UJTsunamiPL pisze:heheTomasz196407 pisze:za te wykresy to mi sie gratis należyTsunamiPL pisze:Tyle dzisiaj zarobiłem, że jak ktoś jedzie na marginie, to mu pożyczę

liczę na 11500 na dax, ale jest szansa, że zatrzyma się dopiero na 11350, ropa możliwe podejście pod 53,50 i dalsze spadki albo przebicie tego poziomu i pokonanie ostatnich szczytów. za pierwszym scenariuszem na ropie przemawiają fundamenty, a za drugim grubasyTsunamiPL pisze:Trump: Inne pańtwa korzystają na osłabianiu swoich walut.
FED będzie łagodny jak baranek - tak uważam.
Wojna walutowa może się rozkręcić na dobre, a gdzie duża zmiennośc tam traderzy się cieszą
-- Dodano: wt 31-01-2017, 15:52 --
Aha Dax chyba pochował już Świeżaka
Ja na 7-8 tyśadk77 pisze:liczę na 11500 na dax, ale jest szansa, że zatrzyma się dopiero na 11350TsunamiPL pisze:Trump: Inne pańtwa korzystają na osłabianiu swoich walut.
FED będzie łagodny jak baranek - tak uważam.
Wojna walutowa może się rozkręcić na dobre, a gdzie duża zmiennośc tam traderzy się cieszą
-- Dodano: wt 31-01-2017, 15:52 --
Aha Dax chyba pochował już Świeżaka