za te wykresy to mi sie gratis należyTsunamiPL pisze:Tyle dzisiaj zarobiłem, że jak ktoś jedzie na marginie, to mu pożyczę![]()

za te wykresy to mi sie gratis należyTsunamiPL pisze:Tyle dzisiaj zarobiłem, że jak ktoś jedzie na marginie, to mu pożyczę![]()
heheTomasz196407 pisze:za te wykresy to mi sie gratis należyTsunamiPL pisze:Tyle dzisiaj zarobiłem, że jak ktoś jedzie na marginie, to mu pożyczę![]()
Tak patrze na wykresy z piramidkami jednego Pana EU i UJTsunamiPL pisze:heheTomasz196407 pisze:za te wykresy to mi sie gratis należyTsunamiPL pisze:Tyle dzisiaj zarobiłem, że jak ktoś jedzie na marginie, to mu pożyczę![]()
liczę na 11500 na dax, ale jest szansa, że zatrzyma się dopiero na 11350, ropa możliwe podejście pod 53,50 i dalsze spadki albo przebicie tego poziomu i pokonanie ostatnich szczytów. za pierwszym scenariuszem na ropie przemawiają fundamenty, a za drugim grubasyTsunamiPL pisze:Trump: Inne pańtwa korzystają na osłabianiu swoich walut.
FED będzie łagodny jak baranek - tak uważam.
Wojna walutowa może się rozkręcić na dobre, a gdzie duża zmiennośc tam traderzy się cieszą
-- Dodano: wt 31-01-2017, 15:52 --
Aha Dax chyba pochował już Świeżaka
Ja na 7-8 tyśadk77 pisze:liczę na 11500 na dax, ale jest szansa, że zatrzyma się dopiero na 11350TsunamiPL pisze:Trump: Inne pańtwa korzystają na osłabianiu swoich walut.
FED będzie łagodny jak baranek - tak uważam.
Wojna walutowa może się rozkręcić na dobre, a gdzie duża zmiennośc tam traderzy się cieszą
-- Dodano: wt 31-01-2017, 15:52 --
Aha Dax chyba pochował już Świeżaka