Kong... ja mam tak samo ... kiedy bym nie dotknął tego ścierwa to zawsze tyły , ZAWSZE !!PipsKong pisze:chyba Daxa wykasuję w ogóle z tablicy ;/ bo już nie pamiętam kiedy mi zarobił pieniądze , a traci mi zawsze ;/;/
DayTrading: Środa 25.01.2017
Re: DayTrading: Środa 25.01.2017
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
-
Tomasz196407
- Fanatyk

wolno ci,PipsKong pisze:chyba Daxa wykasuję w ogóle z tablicy ;/ bo już nie pamiętam kiedy mi zarobił pieniądze , a traci mi zawsze ;/;/
-- Dodano: 25 sty 2017, 12:40 --
jak wchodziłeś przeciwniePipsKong pisze:ta, jak brałem Lki to leciał na pysk ;/Tomasz196407 pisze:pewnie ze nie ma, EWENTUALNYPipsKong pisze:Nie ma sufitu i nie będzie ;/;/ a szkoda bo mnie S podkusiło ;/
indeksy surowce lepiej sie po(d)biera niż upłynnia
to kto ci poradzi
hehe ten jaki optymista ;]TsunamiPL pisze:Jako wieczny niedźwiedź napiszę. Jak to jeb..e to nie będzie co zbieraćPipsKong pisze:chyba Daxa wykasuję w ogóle z tablicy ;/ bo już nie pamiętam kiedy mi zarobił pieniądze , a traci mi zawsze ;/;/
a jak jebnie ale w górę ???
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
To hedge, dokładka s, sl, lub po prostu przeczekać.PipsKong pisze:hehe ten jaki optymista ;]TsunamiPL pisze:Jako wieczny niedźwiedź napiszę. Jak to jeb..e to nie będzie co zbieraćPipsKong pisze:chyba Daxa wykasuję w ogóle z tablicy ;/ bo już nie pamiętam kiedy mi zarobił pieniądze , a traci mi zawsze ;/;/
a jak jebnie ale w górę ???
Takie cztery strategie można zastosować.
The only way is up
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Gorzej ts. jak pójdzie ci bokiem
i przekisisz
i przekisisz
no niby wziąłem S ale to znaczy że jak wziąłem S to akurat na Daxie będzie mega L dzisiaj albo jutro ;/TsunamiPL pisze:
To hedge, dokładka s, sl, lub po prostu przeczekać.
nie lubię chyba indexów bo mi się kojarzy że to jest sztuczna nadmuchana bańka ;/
waluty to inna sprawa
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Alleluja ! .... Synthos wreszcie zarabia... już zapomniałem kiedy go kupowałem i , że go w ogóle mam
jedziemy dalej z edem
jedziemy dalej z edem
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
-
Tomasz196407
- Fanatyk

odważni,PipsKong pisze:no niby wziąłem S ale to znaczy że jak wziąłem S to akurat na Daxie będzie mega L dzisiaj albo jutro ;/TsunamiPL pisze:
To hedge, dokładka s, sl, lub po prostu przeczekać.
nie lubię chyba indexów bo mi się kojarzy że to jest sztuczna nadmuchana bańka ;/
waluty to inna sprawa
ciekawe co na to usa
to co ? dziś edek chyba stuknie w 1.08?