Kong... ja mam tak samo ... kiedy bym nie dotknął tego ścierwa to zawsze tyły , ZAWSZE !!PipsKong pisze:chyba Daxa wykasuję w ogóle z tablicy ;/ bo już nie pamiętam kiedy mi zarobił pieniądze , a traci mi zawsze ;/;/

Kong... ja mam tak samo ... kiedy bym nie dotknął tego ścierwa to zawsze tyły , ZAWSZE !!PipsKong pisze:chyba Daxa wykasuję w ogóle z tablicy ;/ bo już nie pamiętam kiedy mi zarobił pieniądze , a traci mi zawsze ;/;/
wolno ci,PipsKong pisze:chyba Daxa wykasuję w ogóle z tablicy ;/ bo już nie pamiętam kiedy mi zarobił pieniądze , a traci mi zawsze ;/;/
jak wchodziłeś przeciwniePipsKong pisze:ta, jak brałem Lki to leciał na pysk ;/Tomasz196407 pisze:pewnie ze nie ma, EWENTUALNYPipsKong pisze:Nie ma sufitu i nie będzie ;/;/ a szkoda bo mnie S podkusiło ;/
indeksy surowce lepiej sie po(d)biera niż upłynnia
hehe ten jaki optymista ;]TsunamiPL pisze:Jako wieczny niedźwiedź napiszę. Jak to jeb..e to nie będzie co zbieraćPipsKong pisze:chyba Daxa wykasuję w ogóle z tablicy ;/ bo już nie pamiętam kiedy mi zarobił pieniądze , a traci mi zawsze ;/;/
To hedge, dokładka s, sl, lub po prostu przeczekać.PipsKong pisze:hehe ten jaki optymista ;]TsunamiPL pisze:Jako wieczny niedźwiedź napiszę. Jak to jeb..e to nie będzie co zbieraćPipsKong pisze:chyba Daxa wykasuję w ogóle z tablicy ;/ bo już nie pamiętam kiedy mi zarobił pieniądze , a traci mi zawsze ;/;/
a jak jebnie ale w górę ???
no niby wziąłem S ale to znaczy że jak wziąłem S to akurat na Daxie będzie mega L dzisiaj albo jutro ;/TsunamiPL pisze:
To hedge, dokładka s, sl, lub po prostu przeczekać.
Takie cztery strategie można zastosować.
odważni,PipsKong pisze:no niby wziąłem S ale to znaczy że jak wziąłem S to akurat na Daxie będzie mega L dzisiaj albo jutro ;/TsunamiPL pisze:
To hedge, dokładka s, sl, lub po prostu przeczekać.
Takie cztery strategie można zastosować.
nie lubię chyba indexów bo mi się kojarzy że to jest sztuczna nadmuchana bańka ;/
waluty to inna sprawa