pewnie ze nie ma, EWENTUALNYPipsKong pisze:Nie ma sufitu i nie będzie ;/;/ a szkoda bo mnie S podkusiło ;/
indeksy surowce lepiej sie po(d)biera niż upłynnia

pewnie ze nie ma, EWENTUALNYPipsKong pisze:Nie ma sufitu i nie będzie ;/;/ a szkoda bo mnie S podkusiło ;/
ta, jak brałem Lki to leciał na pysk ;/Tomasz196407 pisze:pewnie ze nie ma, EWENTUALNYPipsKong pisze:Nie ma sufitu i nie będzie ;/;/ a szkoda bo mnie S podkusiło ;/
indeksy surowce lepiej sie po(d)biera niż upłynnia
Współczuję ręki. Moja rada, odpuść minutowy.navik pisze:ale głupot narobiłem w tym tygodniu.... za duzo czasu przy kompie siedze , złamana ręka więc do pracy sie nie nadaje a minutowy wykres kussssiiiiii.....
Tak musze zrobić ,.... tylko co tu robić jak wieje nudąTsunamiPL pisze:Współczuję ręki. Moja rada, odpuść minutowy.navik pisze:ale głupot narobiłem w tym tygodniu.... za duzo czasu przy kompie siedze , złamana ręka więc do pracy sie nie nadaje a minutowy wykres kussssiiiiii.....
Dzisiaj nudno nie było. Oj nie...navik pisze:Tak musze zrobić ,.... tylko co tu robić jak wieje nudąTsunamiPL pisze:Współczuję ręki. Moja rada, odpuść minutowy.navik pisze:ale głupot narobiłem w tym tygodniu.... za duzo czasu przy kompie siedze , złamana ręka więc do pracy sie nie nadaje a minutowy wykres kussssiiiiii.....
Jako wieczny niedźwiedź napiszę. Jak to jeb..e to nie będzie co zbieraćPipsKong pisze:chyba Daxa wykasuję w ogóle z tablicy ;/ bo już nie pamiętam kiedy mi zarobił pieniądze , a traci mi zawsze ;/;/