10 lotów
 to są jakieś mikroloty czy normalne?  Przy normalnych wychodzi mi 189 580,45 zabezpieczenia pod pozycje.
  to są jakieś mikroloty czy normalne?  Przy normalnych wychodzi mi 189 580,45 zabezpieczenia pod pozycje.Brawo Świeżak

Ps. U mnie dziś pierwsza w tym roku transakcja in minus. Druga zobaczymy czy się wybroni.
10 lotów
 to są jakieś mikroloty czy normalne?  Przy normalnych wychodzi mi 189 580,45 zabezpieczenia pod pozycje.
andrut pisze:A gdzie Cię skusiło, Rałał przecież pisał że się pozycjonują, cierpliwościboogyman pisze:Co mnie skusiło z tą ropą:/. Oby to było tylko zbieranie pod wybicie

O ktorej godzinie API?Rafal152 pisze:andrut pisze:A gdzie Cię skusiło, Rałał przecież pisał że się pozycjonują, cierpliwościboogyman pisze:Co mnie skusiło z tą ropą:/. Oby to było tylko zbieranie pod wybicie
Obserwować bo dziś API jak wypadnie dobrze to już polecą i można brać L i trzymaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaać . Jak API dzis fatalnie do będą mieli okazję się przelecieć po chętnych na wzrosty zwłasza że jest rekordowa liczba długich pozycji .
Obserwujcie co dziś USA zrobi
Miałem zlecenie oczekujące na 52.98 a oni 52.94 i w dół to trzeba być hu.....

Ambasador pisze:10 lotówto są jakieś mikroloty czy normalne? Przy normalnych wychodzi mi 189 580,45 zabezpieczenia pod pozycje.
Brawo Świeżak
Ps. U mnie dziś pierwsza w tym roku transakcja in minus. Druga zobaczymy czy się wybroni.

Napływają kolejne wątpliwości co do porozumienia państw OPEC i spoza OPEC w sprawie ograniczenia produkcji. Tym razem chodzi o Rosję, która zakomunikowała, że nie rozpocznie cięcia dopóki nie zobaczy dowodów, że państwa OPEC robią to samo.