10 lotów

Brawo Świeżak

Ps. U mnie dziś pierwsza w tym roku transakcja in minus. Druga zobaczymy czy się wybroni.
10 lotów
andrut pisze:A gdzie Cię skusiło, Rałał przecież pisał że się pozycjonują, cierpliwościboogyman pisze:Co mnie skusiło z tą ropą:/. Oby to było tylko zbieranie pod wybicie
O ktorej godzinie API?Rafal152 pisze:andrut pisze:A gdzie Cię skusiło, Rałał przecież pisał że się pozycjonują, cierpliwościboogyman pisze:Co mnie skusiło z tą ropą:/. Oby to było tylko zbieranie pod wybicie
Obserwować bo dziś API jak wypadnie dobrze to już polecą i można brać L i trzymaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaać . Jak API dzis fatalnie do będą mieli okazję się przelecieć po chętnych na wzrosty zwłasza że jest rekordowa liczba długich pozycji .
Obserwujcie co dziś USA zrobi
Miałem zlecenie oczekujące na 52.98 a oni 52.94 i w dół to trzeba być hu.....
Ambasador pisze:10 lotówto są jakieś mikroloty czy normalne? Przy normalnych wychodzi mi 189 580,45 zabezpieczenia pod pozycje.
Brawo Świeżak
Ps. U mnie dziś pierwsza w tym roku transakcja in minus. Druga zobaczymy czy się wybroni.
Napływają kolejne wątpliwości co do porozumienia państw OPEC i spoza OPEC w sprawie ograniczenia produkcji. Tym razem chodzi o Rosję, która zakomunikowała, że nie rozpocznie cięcia dopóki nie zobaczy dowodów, że państwa OPEC robią to samo.