DayTrading: Wtorek 03.01.2017
Re: DayTrading: Wtorek 03.01.2017
Kabel , 60 pips.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To tylko gra Kotku, to tylko gra...
to ja myślałem że jak europa wejdzie do gry to będą wzrosty a tutaj taka lipa ;/
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
to złoto to się ogarnie w końcu????
zgodnie hmm z forex factory trading miał się rozpocząć od sesji europejskiejPipsKong pisze:to ja myślałem że jak europa wejdzie do gry to będą wzrosty a tutaj taka lipa ;/
Tzn.: pytasz kiedy zacznie dalej dynamicznie spadać???d4mian7 pisze:to złoto to się ogarnie w końcu????
z tego co widze to ani nie rośnie jednoznacznie ani nie spada
-- Dodano: 03 sty 2017, 11:54 --
nie ma ruchy żeby się podczepic
-- Dodano: 03 sty 2017, 11:54 --
nie ma ruchy żeby się podczepic
Pisałem wczoraj o przyczynach wzrostów w ostatnich dwóch dniach grudnia:PipsKong pisze:to ja myślałem że jak europa wejdzie do gry to będą wzrosty a tutaj taka lipa ;/
"Moim zdaniem ten cały wzrost w końcówce roku był sztuczny i służył osiągnięciu określonego parytetu na EURUSD na koniec roku."
ps. Nie znam tylko cwaniaczków

Ostatnio zmieniony 03 sty 2017, 11:18 przez xlusiv, łącznie zmieniany 4 razy.
PipsKong pisze:to ja myślałem że jak europa wejdzie do gry to będą wzrosty a tutaj taka lipa ;/
kisisz L na edku? łapać dołki trza umieć, a najlepiej nie łapać tylko czekać na setup

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
nie kiszę ;/ ale k.... co niby będzie tym setupem ??? Doji ??? Długi biały korpus ?? ( już był przecież )highend pisze:PipsKong pisze:to ja myślałem że jak europa wejdzie do gry to będą wzrosty a tutaj taka lipa ;/
kisisz L na edku? łapać dołki trza umieć, a najlepiej nie łapać tylko czekać na setup
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Spokojnie Panowie to tylko konsolaPipsKong pisze:nie kiszę ;/ ale k.... co niby będzie tym setupem ??? Doji ??? Długi biały korpus ?? ( już był przecież )highend pisze:PipsKong pisze:to ja myślałem że jak europa wejdzie do gry to będą wzrosty a tutaj taka lipa ;/