no jak zbudują taką szeroką bazę to mogą ładnie z niej polecieć , tylko gdzie ???andrut pisze:
Spokojnie Panowie to tylko konsola
czyżby do dołu ???
no jak zbudują taką szeroką bazę to mogą ładnie z niej polecieć , tylko gdzie ???andrut pisze:
Jak dla mnie 1.00 jak 1.08 równie prawdopodobne, może z małym wskazaniem na spadkiPipsKong pisze:no jak zbudują taką szeroką bazę to mogą ładnie z niej polecieć , tylko gdzie ???andrut pisze:
czyżby do dołu ???

W górę powyżej 1.0530 nie ma chyba dużo miejsca na teraz. Wszystko, co poniżej tej granicy ma swoje uzasadnienie.PipsKong pisze:no jak zbudują taką szeroką bazę to mogą ładnie z niej polecieć , tylko gdzie ???andrut pisze:
czyżby do dołu ???

bardzo ładna h4 spadkowa. myślę, że jest jeszcze kilka dolarów miejsca do kontynuowania spadków
 bardzo ładna h4 spadkowa. myślę, że jest jeszcze kilka dolarów miejsca do kontynuowania spadków

d4mian7 pisze:złoto zejdzie do 1141
 skoro tak mówisz
 skoro tak mówiszten poziom dzisiaj padnie .....TsunamiPL pisze:Tam gdzie jest strzałka, tam Amerykanie załadowali się w L na edku.
Jeżeli nie zrealizowali zysków (a niestety mogli zrealizować bo był piękny strzał na edku później) to nie powinno być łatwo z tym poziomem.

d4mian7 pisze:złoto zejdzie do 1141
 ja też tam właśnie widzę wsparcie. zwłaszcza patrząc na wykres futures a nie spot. Aczkolwiek najbardziej ucieszyłby mnie spadek w okolice ostatniego minimum
 ja też tam właśnie widzę wsparcie. zwłaszcza patrząc na wykres futures a nie spot. Aczkolwiek najbardziej ucieszyłby mnie spadek w okolice ostatniego minimum