Pozycje na ujku zamknięte. Cena reaguje na Open bierzącej h4.

Nie wiadomo, ale pewnie szukałbym instynktownie S z SL-em. Z drugiej strony wiedziałem, że to konsola i jakby przebili, to być może bym to wykorzystał. Skala tego wzrostu była jednak zaskoczeniem.Ambasador pisze:Ciekawe czy by Cie nie korcilo, gdybyś był przed kompem. Ale wynik ładny.
Na razie dax dalej up - 0,3%
Leechang - TP Ustawiasz czy tylko SL?
 Teraz jest znów 50k, czyli wróciłem do punktu wyjścia. Czyli musze koniecznie poprawić grę na konsolach, bo przecież większosc czasu giełdy poruszają się w konsolach, czyli traciłbym przez większość czasu kasę... To jest teraz mój problem.
  Teraz jest znów 50k, czyli wróciłem do punktu wyjścia. Czyli musze koniecznie poprawić grę na konsolach, bo przecież większosc czasu giełdy poruszają się w konsolach, czyli traciłbym przez większość czasu kasę... To jest teraz mój problem.Gdzie patrzysz w nocy na dax-a ?Ambasador pisze: Post03 sty 2017, 00:48

https://www.ig.com/uk/ig-indices/sunday-germany-30xlusiv pisze:Gdzie patrzysz w nocy na dax-a ?Ambasador pisze: Post03 sty 2017, 00:48

Sorry że się wcinam alexlusiv pisze:Dzięki za info o podgladzie. Mam jeszcze pytanie chyba do "Ambasador-a": czy Twój brok umożliwia grę w nocy na dax?
Dzięki.HAJENT Z KOSMOSU pisze:Od poniedziałku od 00:00 do piątku do 22:15 z przerwą na kanapkę 23:00 do 00:00 grasz DAX w Aliorze