Zacznijmy od tego, że trafiłem na jego filmy gdzieś w poprzednie wakacje. Wszystko faktycznie robiło wrażenie- skromny człowiek, milioner, lata po świecie, ma drogie auta-a mimo wszystko nie przechwala się, fajnie opowiada o swoim sukcesie.
Oczywiście natychmiastowo łyknąłem informację o jego wolności finansowej i sukcesie- no bo generalnie wszyscy kłamią, ale ten Pan na pewno nie i prezentuje dosyć rzeczową wiedzę.
Chciałem wziąć udział w kursie,robiłem dwa podejścia. Za pierwszym razem spóźniłem się z wpłatą, za drugim dosłownie w momencie kiedy miałem otwarte konto bankowe i chciałem wysyłać pieniądze zobaczyłem na jednym forum bukmacherskim opinie podważające sukces Jacka. Przelewu oczywiscie na całe szczęście nie dokonałem.
Kolego,który mówił wyżej, że kurs miał być wiedzą ogólną-Jacek jasno powtarzał na swoich konferencjach, że poświęcając około dwie godziny dziennie temu kursowi po miesiącu będzie się miało około 600 złotych wpływów na konto, a za dwa lata zarobi się milion. To są FAKTY. Mówił ten frazes milion razy, twierdził, że filmy na YT to grzeczna wersja, a na kursie podaje jasne i prawdziwe sposoby na zarabianie, dzięki którym dowiemy się jak np ściągnąć towar z Chin bez ryzyka.
Mówił też, że jak ktoś zacznie działać z jego kursem i handlować na święta to nie będzie musiał nic robić przez następny rok tyle pieniędzy wpadnie

Kolejna sprawa to usuwanie komentarzy i zmowa milczenia. Kiedy kilka dni temu zamieściłem pod filmem zawierajacym wywiad z nim wpis, zachecający do przeszukania forów i opinii o Jacku, godzinę później już go nie było. Brzmi znajomo?
Podsumowując, ten Pan jest po prostu // Ta część wypowiedzi została usunięta ze względu na zgłoszenie naruszenia dóbr osobistych przez Pana Jacka Wiśniowskiego (Admin) //. Regularnie odrabiał lekcje i poprawiał wiarygodność swoich filmów. Prawdopowodnie jego kanał już wkrótce osiagnie bardzo dużą liczbę subskrybcji, bo taka treść jest na fali.