to pewnie kwestia mocy walutboogyman pisze:Dzisiaj kabel i edek dały profity, ale coś ten Ujek dziś nieskorelowany z Edkiem. Pogrąża mi na razie wynik, ale od 116,5 się odbija właśnie moim zdaniem. Miłego wieczorku
DayTrading: Poniedziałek 19.12.2016
Re: DayTrading: Poniedziałek 19.12.2016
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pewnie tak:) Nie narzekam na dzień przed zachodem Słońca. Jeszcze może być dobrze. Jutro BOJ to powinno coś szarpnąć na jenowych parachpr7emo pisze:to pewnie kwestia mocy walutboogyman pisze:Dzisiaj kabel i edek dały profity, ale coś ten Ujek dziś nieskorelowany z Edkiem. Pogrąża mi na razie wynik, ale od 116,5 się odbija właśnie moim zdaniem. Miłego wieczorku
Edit: Ruszamy na Ujku i Rzeźniku!
Ostatnio zmieniony 19 gru 2016, 19:35 przez boogyman, łącznie zmieniany 1 raz.
There is only one side of the market and it is not the bull side or the bear side, but the right side.
Jesse Livermore
Jesse Livermore
Yellen zaczyna klepać?
ujek dobry wujek, dokładam s-eczki 
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
jedziemy waluty nie skorelowane z giełdami
Dzięki za ostrzeżenie, bo zaraz pewnie czerwona laga na cały ekran jak kiedyśxhDog pisze:ujek dobry wujek, dokładam s-eczki
The only way is up
taa, chciałbymTsunamiPL pisze:Dzięki za ostrzeżenie, bo zaraz pewnie czerwona laga na cały ekran jak kiedyśxhDog pisze:ujek dobry wujek, dokładam s-eczki
trzeba mieć jaja jak super saiyan
A ja tam Ujka na L mam , chociaż w piłce za L nie przepadam:)
Edit; A jak Edek owali się poniżej 1,04 to zdejmuje tp i tylko przestawiam Sl
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
There is only one side of the market and it is not the bull side or the bear side, but the right side.
Jesse Livermore
Jesse Livermore
Ładnie tradujesz boogy. Ostatnio ciągle po właściwej stronie rynku.boogyman pisze:A ja tam Ujka na L mam , chociaż w piłce za L nie przepadam:)
The only way is up