to pewnie kwestia mocy walutboogyman pisze:Dzisiaj kabel i edek dały profity, ale coś ten Ujek dziś nieskorelowany z Edkiem. Pogrąża mi na razie wynik, ale od 116,5 się odbija właśnie moim zdaniem. Miłego wieczorku

to pewnie kwestia mocy walutboogyman pisze:Dzisiaj kabel i edek dały profity, ale coś ten Ujek dziś nieskorelowany z Edkiem. Pogrąża mi na razie wynik, ale od 116,5 się odbija właśnie moim zdaniem. Miłego wieczorku
Pewnie tak:) Nie narzekam na dzień przed zachodem Słońca. Jeszcze może być dobrze. Jutro BOJ to powinno coś szarpnąć na jenowych parachpr7emo pisze:to pewnie kwestia mocy walutboogyman pisze:Dzisiaj kabel i edek dały profity, ale coś ten Ujek dziś nieskorelowany z Edkiem. Pogrąża mi na razie wynik, ale od 116,5 się odbija właśnie moim zdaniem. Miłego wieczorku
Dzięki za ostrzeżenie, bo zaraz pewnie czerwona laga na cały ekran jak kiedyśxhDog pisze:ujek dobry wujek, dokładam s-eczki
taa, chciałbymTsunamiPL pisze:Dzięki za ostrzeżenie, bo zaraz pewnie czerwona laga na cały ekran jak kiedyśxhDog pisze:ujek dobry wujek, dokładam s-eczki
Ładnie tradujesz boogy. Ostatnio ciągle po właściwej stronie rynku.boogyman pisze:A ja tam Ujka na L mam , chociaż w piłce za L nie przepadam:)
Edit; A jak Edek owali się poniżej 1,04 to zdejmuje tp i tylko przestawiam Sl