Kupuj plotki, sprzedawaj fakty. Faktem będzie to że OPEC już ma mało do gadania w cenie ropyStachuu pisze:Nie analizując technicznie , nie biorąc analizy fundamentalnej biorąc na logikę
Rynek od momentu plotek i podpisania porozumienia o zamrożeniu produkcji urósł o 1 000 pips a Ty teraz chcesz żeby poleciał na dół o 1 400 pips ?![]()
Czego Ty się teraz spodziewasz co by sie musiało stać ?
I nie gniewaj się nie robię tego złośliwie może wiesz coś czego ja nie wiem a na tym poziomie o którym ty mówisz spodziewam się szarpnięcie na dół z wiadomych przyczyn i nie jest to opór ale to tylko szaarpnięcie będzie które zobaczysz na 5M
Kolejny naganiacz xD ?<°)))))>< pisze:rafal152 w ropie jesteś mistrzem dziękuję za elkę upewniłeś mnie w moich przekonaniach
Jak dla mnie to pomału zaczynamy szykować się na korektę na dolarze.Rafal152 pisze:
Tu nie chodzi o sam OPEC bo po tym się podpisała Rosja i pozostali oprócz USA . Rynek zaczeka na pierwszy tydzień stycznia i w tedy się okaże co się stanie . Teraz pytanie czy fundusze będą czekać czy już bedą uciekać z Sell żeby nie zostać z ręką w nocniku . Jak w styczniu w pierwszym tygodniu pokaze się DoE z spadkiem zapasów to świeczki dzienne będą miały 300 pipsów . Jedyne co jest w stanie to teraz spowolnić i wywołać spadki to potężne umocnienie dolara .
Stachu, to ubogać nas, prostaczków, jakąś analizą. ProszęStachuu pisze:Zresztą piszcie sobie co chcecie dla mnie te forum jak praktycznie bezużyteczne. Większość z was pisze kompletne bzdury. Potem ktoś to czyta i się wami sugeruje a potem beczy że kasę utopił. Jedynymi osobami które warto poczytać to Karnak i czasem Świeżak a reszta to ja nie wiem.... powinno już wam ze sto razy konto wyczyścić na forexie a wy wciąż piszecie te bzdury. No chyba że ktoś lubi sobie popisać a uczestniczenie w rynku jest dla niego czymś obcym
Na pewno znajdziesz w sieci o wiele ciekawsze miejsca, trzymam kciuki byś się tam zadomowiłStachuu pisze:Zresztą piszcie sobie co chcecie dla mnie te forum jak praktycznie bezużyteczne. Większość z was pisze kompletne bzdury. Potem ktoś to czyta i się wami sugeruje a potem beczy że kasę utopił. Jedynymi osobami które warto poczytać to Karnak i czasem Świeżak a reszta to ja nie wiem.... powinno już wam ze sto razy konto wyczyścić na forexie a wy wciąż piszecie te bzdury. No chyba że ktoś lubi sobie popisać a uczestniczenie w rynku jest dla niego czymś obcym
rafał dobrze myśli w styczniu wyprzedaż indexów zobacz sobie historięStachuu pisze:Kolejny naganiacz xD ?<°)))))>< pisze:rafal152 w ropie jesteś mistrzem dziękuję za elkę upewniłeś mnie w moich przekonaniach