DayTrading: Piątek 16.12.2016
- fx-technik
- Fanatyk
Re: DayTrading: Piątek 16.12.2016
Tak się leszczy wyleszcza, właśnie.rodman pisze: no i się doczekałem zjazdu,Panowie gdzie ma dax wsparcia tak na dziś

Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
chyba zmyłka z tym zjazdem na uJku
jakoś nie mam przekonania...
Nie cierpię shorcić ujka. I staram się tego nie robićpr7emo pisze:chyba zmyłka z tym zjazdem na uJku

The only way is up
- Kazimierz S
- Pasjonat
Właśnie nie chciałem tego pisać, ale mnie sprowokowałeś - byłem ciekawy czy aby na pewno wszyscy forumowicze wiedzą skąd się tutaj wzięła nazwa "dożynki" !?fx-technik pisze:Tak się leszczy wyleszcza, właśnie.rodman pisze: no i się doczekałem zjazdu,Panowie gdzie ma dax wsparcia tak na dziś
Miód kupuj tylko Polski.
ostro zjeżdżali a teraz hampel... , gdyby ciągnęli do kąta pod koniec dnia to możnaby zyskać trochę więcej pewności co do zmiany kierunku mid termTsunamiPL pisze:Nie cierpię shorcić ujka. I staram się tego nie robićpr7emo pisze:chyba zmyłka z tym zjazdem na uJku
Ja uważam że to dopiero początek. Fajna akcja, ważne wsparcia i opory na najważniejszych parach na M5 jak pęknie to będzie gruba jazda i miły weekendzik
There is only one side of the market and it is not the bull side or the bear side, but the right side.
Jesse Livermore
Jesse Livermore
nie chce być niemiły Panie technik ale weż se swoje oceny mojej osoby zachowaj dla siebiefx-technik pisze:Tak się leszczy wyleszcza, właśnie.rodman pisze: no i się doczekałem zjazdu,Panowie gdzie ma dax wsparcia tak na dziś

to ze zapytałem o poziomy wsparcia nie znaczy że sobie sam tego niesprawdziłem i nie znaczy że pozycji zyskownej nie zamknołem ( nie jestem strasznie chciwy

swoją drogą nie dziwne że forum zamiera jak się dostaje takie komentarze

pozd
Teraz jest odwrotnie niż myślałem uj test wsparcia ed test oporu
ćwiczą nas jak małpy Patrzcie na idexy us one wskażą drogę

Ostatnio zmieniony 16 gru 2016, 18:30 przez <°)))))><, łącznie zmieniany 1 raz.
W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI 

Uj 117.9- short z tego poziomu ze stopem +/- 6 pips daje szanse 3/4 na co najmniej 70 pips.
>>> umieszczenie stopa powyzej 118.4 tylko nieznacznie tę szansę zwiększa...
>>> umieszczenie stopa powyzej 118.4 tylko nieznacznie tę szansę zwiększa...