DayTrading: Piątek 16.12.2016
Re: DayTrading: Piątek 16.12.2016
warmia będziesz zarobiony dzisiaj nie ustawiaj tp:)
There is only one side of the market and it is not the bull side or the bear side, but the right side.
Jesse Livermore
Jesse Livermore
sl też nie. po coboogyman pisze:warmia będziesz zarobiony dzisiaj nie ustawiaj tp:)

The only way is up
Czy będę , czy nie pewnosci nigdy nie mam...jesli ją masz jestes bogatszy od Geitsa.boogyman pisze:warmia będziesz zarobiony dzisiaj nie ustawiaj tp:)
@Rafał-
Opór ropa WTI (53) oczywisty - po jak głębokich korektach z takich poziomów dobierasz ( jesli w ogóle w takie trzymanie "reki na pulsie sie bawisz"?
Ostatnio zmieniony 16 gru 2016, 18:52 przez warmia, łącznie zmieniany 1 raz.
tu może być zakopany piesKazimierz S pisze:Na przykład na sapinie moja własna, prywatna, autorska (*) formacja "łuku". Planuję czekać z longiem około rejonu 2257-2259.
(*) - wszelkie prawa zastrzeżone. Zainteresowanych wykupieniem licencji proszę priv.
W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI 

- fx-technik
- Fanatyk
Rynki nie są dla nikogo ani miłe, ani jakie.rodman pisze:nie chce być niemiły Panie technik ale weż se swoje oceny mojej osoby zachowaj dla siebiefx-technik pisze:Tak się leszczy wyleszcza, właśnie.rodman pisze: no i się doczekałem zjazdu,Panowie gdzie ma dax wsparcia tak na dziś![]()
to ze zapytałem o poziomy wsparcia nie znaczy że sobie sam tego niesprawdziłem i nie znaczy że pozycji zyskownej nie zamknołem ( nie jestem strasznie chciwy)
swoją drogą nie dziwne że forum zamiera jak się dostaje takie komentarze![]()
pozd
I tak wleszczają leszczy, którzy tego nie rozumieją.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
jak tam twoja formacja na sapinie sprawdza się?Kazimierz S pisze:Właśnie nie chciałem tego pisać, ale mnie sprowokowałeś - byłem ciekawy czy aby na pewno wszyscy forumowicze wiedzą skąd się tutaj wzięła nazwa "dożynki" !?fx-technik pisze:Tak się leszczy wyleszcza, właśnie.rodman pisze: no i się doczekałem zjazdu,Panowie gdzie ma dax wsparcia tak na dziś
W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI 

Rynki nie są dla nikogo ani miłe, ani jakie.
I tak wleszczają leszczy, którzy tego nie rozumieją.[/quote]
to że rynki są bezlitosne zdążyłem się przekonać
ale nie mówiłem o rynkach a o Tobie Technik
I tak wleszczają leszczy, którzy tego nie rozumieją.[/quote]
to że rynki są bezlitosne zdążyłem się przekonać

- fx-technik
- Fanatyk
Jako mentor i szkoleniowiec jestem jak te rynki!rodman pisze: to że rynki są bezlitosne zdążyłem się przekonać

Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
tak z ciekawości a czyimty jestes szkoleniowcem i czego uczyszfx-technik pisze:Jako mentor i szkoleniowiec jestem jak te rynki!rodman pisze: to że rynki są bezlitosne zdążyłem się przekonać

- Kazimierz S
- Pasjonat
jak tam twoja formacja na sapinie sprawdza się?[/quote]
Patrz post z godziny 17:59 / 18:02. Śmiałym szczęście sprzyja i wymierzyłem TP dokładnie w samą górkę! Wklejam i dowód
.
Patrz post z godziny 17:59 / 18:02. Śmiałym szczęście sprzyja i wymierzyłem TP dokładnie w samą górkę! Wklejam i dowód

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Miód kupuj tylko Polski.