boogyman pisze:Ja zapakowany UJEK S , Edek L, Ropa L i Kabel L - i czekam . Na razie idzie baaaardzo po mojej myśli ale stopy ciasne
Edit: Ujek z Edkiem na wsparciach i oporach odpowiednio na m5 i lecimy z nimi--->>> Miłego
Na indeksach europejskich SL podciągnąłem przed 17 i punkt 17:00:44 sekundy wystrzelił .
Teraz jadę na japońcu i sapinie - na tej ostatniej dokładnie pokazałem rano gdzie czekał mój long .
boogyman pisze:Ja zapakowany UJEK S , Edek L, Ropa L i Kabel L - i czekam . Na razie idzie baaaardzo po mojej myśli ale stopy ciasne
Edit: Ujek z Edkiem na wsparciach i oporach odpowiednio na m5 i lecimy z nimi--->>> Miłego
Na indeksach europejskich SL podciągnąłem przed 17 i punkt 17:00:44 sekundy wystrzelił .
Teraz jadę na japońcu i sapinie - na tej ostatniej dokładnie pokazałem rano gdzie czekał mój long .
A jechać na japońcu to ....
Edit: Kabel się wyrwie? POciągnie Edka?> Bezpieczne L czy S?
Ostatnio zmieniony 16 gru 2016, 18:01 przez boogyman, łącznie zmieniany 2 razy.
There is only one side of the market and it is not the bull side or the bear side, but the right side.
Jesse Livermore
A jechać na japońcu to ....
....... to bardzo BEZPIECZNA jazda !
No i TP na spx wpadło - japoniec zabezpieczony na +, dobranoc, idę na .
Ostatnio zmieniony 16 gru 2016, 18:02 przez Kazimierz S, łącznie zmieniany 1 raz.