Bez jajandrut pisze:Ok , Ty 0,8 ja 1,2 pytanie o termin, masz bliżej więc ustalhighend pisze:
Ale ja sie nie poddaje tak łatwo hehTo co - EDEK na 0.80 leci?
![]()
![]()

Bez jajandrut pisze:Ok , Ty 0,8 ja 1,2 pytanie o termin, masz bliżej więc ustalhighend pisze:
Ale ja sie nie poddaje tak łatwo hehTo co - EDEK na 0.80 leci?
![]()
![]()
Jaki pierwszy cel obieracie? może się załapieandrut pisze:Brawo TyRafal152 pisze:Andrut sezona na L na ropie uznaje za otwarty![]()
<°)))))>< pisze:Jaki pierwszy cel obieracie? może się załapieandrut pisze:Brawo TyRafal152 pisze:Andrut sezona na L na ropie uznaje za otwarty![]()
ja dokładnie teraz widzę właściwy moment do małej eS powiększającej pozycje ogólną<°)))))>< pisze:ujek trójkącik tak jak pisałem
ale ja nie rozgrywam świece W1 to dział D1pr7emo pisze:ja dokładnie teraz widzę właściwy moment do małej eS powiększającej pozycje ogólną<°)))))>< pisze:ujek trójkącik tak jak pisałem
ok, teraz mówię o wykresie m5, po zjeździe lekkie cofnięcie<°)))))>< pisze:ale ja nie rozgrywam świece W1 to dział D1pr7emo pisze:ja dokładnie teraz widzę właściwy moment do małej eS powiększającej pozycje ogólną<°)))))>< pisze:ujek trójkącik tak jak pisałem