Bez jajandrut pisze:Ok , Ty 0,8 ja 1,2 pytanie o termin, masz bliżej więc ustalhighend pisze:
Ale ja sie nie poddaje tak łatwo hehTo co - EDEK na 0.80 leci?

zaklady od stycznia prosze
Bez jajandrut pisze:Ok , Ty 0,8 ja 1,2 pytanie o termin, masz bliżej więc ustalhighend pisze:
Ale ja sie nie poddaje tak łatwo hehTo co - EDEK na 0.80 leci?

Jaki pierwszy cel obieracie? może się załapieandrut pisze:Brawo TyRafal152 pisze:Andrut sezona na L na ropie uznaje za otwarty

a Najlepiej Go zaprosić na Forum
 a Najlepiej Go zaprosić na Forum 
<°)))))>< pisze:Jaki pierwszy cel obieracie? może się załapieandrut pisze:Brawo TyRafal152 pisze:Andrut sezona na L na ropie uznaje za otwarty
 Jeżeli złapie L przed wybiciem szczytu to będę je trzymał w tamte okolice a na 15M widzę to tak . Jeżeli zjadą jeszcze to na 53/52.90 będę znów łapał L
 Jeżeli złapie L przed wybiciem szczytu to będę je trzymał w tamte okolice a na 15M widzę to tak . Jeżeli zjadą jeszcze to na 53/52.90 będę znów łapał L
ja dokładnie teraz widzę właściwy moment do małej eS powiększającej pozycje ogólną<°)))))>< pisze:ujek trójkącik tak jak pisałem
ale ja nie rozgrywam świece W1 to dział D1pr7emo pisze:ja dokładnie teraz widzę właściwy moment do małej eS powiększającej pozycje ogólną<°)))))>< pisze:ujek trójkącik tak jak pisałem

ok, teraz mówię o wykresie m5, po zjeździe lekkie cofnięcie<°)))))>< pisze:ale ja nie rozgrywam świece W1 to dział D1pr7emo pisze:ja dokładnie teraz widzę właściwy moment do małej eS powiększającej pozycje ogólną<°)))))>< pisze:ujek trójkącik tak jak pisałem