DayTrading: Środa 07.12.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 08 gru 2016, 00:00

Wzrost
7
58%
Bez zmian
3
25%
Spadek
2
17%

Liczba głosów: 12

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Środa 07.12.2016

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

Farciarz pisze:proszę bardzo, moment wejścia w drodze wyjątku na gbp/jpy, ciekawe co powie ten Pan jak wieczorem będę +100pips z lota, czy tez będzie się śmiał, nie pokazując kompletnie nic, chłopcze za darmo, to możesz dokładnie zrobić sobie to co napisałeś :lol:

Obrazek
Zaczyna nie wyglądać to dobrze Farciarz :roll:
The only way is up

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: rabit »

To moze tak? :idea: :?:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 07 gru 2016, 11:05 przez rabit, łącznie zmieniany 1 raz.
Ze mnie dupa nie trejder!!! :D

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

Podebrałem usd/pln na L. Zobaczymy czy będzie nokaut w grudniu 4,30-4,50.

-- Dodano: śr 07-12-2016, 11:07 --

Spokojnie, jeszcze Farciarz może wyciągnąć swoje 100 pips. Klasyczne zaniżanie przed odpałem.
The only way is up

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: rabit »

:idea: :?:
Ze mnie dupa nie trejder!!! :D

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Farciarz »

TsunamiPL pisze:
Farciarz pisze:proszę bardzo, moment wejścia w drodze wyjątku na gbp/jpy, ciekawe co powie ten Pan jak wieczorem będę +100pips z lota, czy tez będzie się śmiał, nie pokazując kompletnie nic, chłopcze za darmo, to możesz dokładnie zrobić sobie to co napisałeś :lol:

Obrazek
Zaczyna nie wyglądać to dobrze Farciarz :roll:
Będzie dobrze, to jest rzeźnik, czasami trzeba mieć jaja jak...., ktoś ma taki cytat, są dni że wejście co do pipsa, a są i takie jak ten, zawsze trzeba wierzyć sobie, to dopiero 1h stratę ciągnę, Panowie, a czy niektórzy z was straty nie ciągną dniami, a może tygodniami ?

Ja bym na maxa GBP/JPY KUPOWAŁ, żeby wieczorem z Farciarzem zarobić, teraz nawet więcej ode mnie :568:

PS NIE JEST MĘŻCZYZNA TEN CO DO STARTY SIĘ PRZYZNAĆ NIE CHCE TYLKO OD IDIOTÓW WYZYWA....
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.

majkel79
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: majkel79 »

Farciarz pisze:
majkel79 pisze:
Farciarz pisze:Klasycznie GBP/JPY m5, dla tych co chcą dziś dłubać w nosie i trzepać siano na FX

Obrazek
odczekałem chwilę żeby sprawdzić trafność Twojej analizy i stwierdzam teraz patrząc na m5 gbpjpy że można sobie zwalić jedynie wiesz co a nie siano trzepać :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
podaje kierunek na dzień, a nie moment wejścia, więc powinieneś wiedzieć co teraz robić :lol:

za łatwo byś chciał i do tego "za darmo" :?:
ZA TAKĄ ANALIZĘ ZŁOTÓWKI BYM NIE ZAPŁACIŁ :lol: :lol: :lol: FUNT SIĘ OSŁABIA

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

majkel79 pisze:

Obrazek
PO PROSTU STUPID IDIOT HAHAHAHA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

OT ZAGRAŁ. GRATULUJĘ.
No akurat zagranie na wsparcie całkiem słuszne. Ale to jedno z niewielu zagran tego kolegi gdzie mozna sie dopatrzyć sensu i logiki ;). Dlatego na forum piszących coraz mniej.....

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Farciarz »

w konsolach rynek porusza się we właściwym kierunku jakieś 10% czasu, ja trzymam L na GBP/JPY, uwaga na nagły wystrzał w górę, w tym nie ma logiki co się teraz dzieje, przyznaje się, nie umiem tego wytłumaczyć, ale będę badał, dlaczego ta cena spadła

PS Uwaga na fajerwerki na GBP/JPY

PS Mjalkel, tradera nie definiuje się poprzez ciągle zwycięstwa, ale reakcje kiedy jego głowa zostanie postawiona na wysiłek i walkę z samym sobą, no chyba, ze chcesz płacić temu co nigdy sie nie pomyli o 10pips :568: powodzenia w szukaniu :d
Ostatnio zmieniony 07 gru 2016, 11:47 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.

majkel79
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: majkel79 »

Farciarz wykasowałem to słowo idiota, rzeczywiście nie na miejscu ale to była moja odpowiedź na Twoje farmazony że chcę za darmo itd. Niestety nie do mnie takie pierdy. W załączeniu masz stratę do której rzekomo ciężko się przyznać

rodman
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: rodman »

Farciarz pisze:w konsolach rynek porusza się we właściwym kierunku jakieś 10% czasu, ja trzymam L na GBP/JPY, uwaga na nagły wystrzał w górę, w tym nie ma logiki co się teraz dzieje, przyznaje się, nie umiem tego wytłumaczyć, ale będę badał, dlaczego ta cena spadła

PS Uwaga na fajerwerki na GBP/JPY

PS Mjalkel, tradera nie definiuje się poprzez ciągle zwycięstwa, ale reakcje kiedy jego głowa zostanie postawiona na wysiłek i walkę z samym sobą, no chyba, ze chcesz płacić temu co nigdy sie nie pomyli o 10pips :568: powodzenia w szukaniu :d

spadki sa spowodowane decyzja sądu od. brexitu chyba o 13 maja podać jak i tym
http://tradebeat.pl/fatalne-dane-z-wielkiej-brytanii/

Zablokowany