Zaczyna nie wyglądać to dobrze Farciarz
DayTrading: Środa 07.12.2016
Re: DayTrading: Środa 07.12.2016
To moze tak?

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 07 gru 2016, 11:05 przez rabit, łącznie zmieniany 1 raz.
Ze mnie dupa nie trejder!!! 
Podebrałem usd/pln na L. Zobaczymy czy będzie nokaut w grudniu 4,30-4,50.
-- Dodano: śr 07-12-2016, 11:07 --
Spokojnie, jeszcze Farciarz może wyciągnąć swoje 100 pips. Klasyczne zaniżanie przed odpałem.
-- Dodano: śr 07-12-2016, 11:07 --
Spokojnie, jeszcze Farciarz może wyciągnąć swoje 100 pips. Klasyczne zaniżanie przed odpałem.
The only way is up
Ze mnie dupa nie trejder!!! 
Będzie dobrze, to jest rzeźnik, czasami trzeba mieć jaja jak...., ktoś ma taki cytat, są dni że wejście co do pipsa, a są i takie jak ten, zawsze trzeba wierzyć sobie, to dopiero 1h stratę ciągnę, Panowie, a czy niektórzy z was straty nie ciągną dniami, a może tygodniami ?TsunamiPL pisze:Zaczyna nie wyglądać to dobrze Farciarz
Ja bym na maxa GBP/JPY KUPOWAŁ, żeby wieczorem z Farciarzem zarobić, teraz nawet więcej ode mnie
PS NIE JEST MĘŻCZYZNA TEN CO DO STARTY SIĘ PRZYZNAĆ NIE CHCE TYLKO OD IDIOTÓW WYZYWA....
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
ZA TAKĄ ANALIZĘ ZŁOTÓWKI BYM NIE ZAPŁACIŁFarciarz pisze:podaje kierunek na dzień, a nie moment wejścia, więc powinieneś wiedzieć co teraz robić
za łatwo byś chciał i do tego "za darmo"
No akurat zagranie na wsparcie całkiem słuszne. Ale to jedno z niewielu zagran tego kolegi gdzie mozna sie dopatrzyć sensu i logikimajkel79 pisze:PO PROSTU STUPID IDIOT HAHAHAHA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OT ZAGRAŁ. GRATULUJĘ.
w konsolach rynek porusza się we właściwym kierunku jakieś 10% czasu, ja trzymam L na GBP/JPY, uwaga na nagły wystrzał w górę, w tym nie ma logiki co się teraz dzieje, przyznaje się, nie umiem tego wytłumaczyć, ale będę badał, dlaczego ta cena spadła
PS Uwaga na fajerwerki na GBP/JPY
PS Mjalkel, tradera nie definiuje się poprzez ciągle zwycięstwa, ale reakcje kiedy jego głowa zostanie postawiona na wysiłek i walkę z samym sobą, no chyba, ze chcesz płacić temu co nigdy sie nie pomyli o 10pips
powodzenia w szukaniu 
PS Mjalkel, tradera nie definiuje się poprzez ciągle zwycięstwa, ale reakcje kiedy jego głowa zostanie postawiona na wysiłek i walkę z samym sobą, no chyba, ze chcesz płacić temu co nigdy sie nie pomyli o 10pips
Ostatnio zmieniony 07 gru 2016, 11:47 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Farciarz wykasowałem to słowo idiota, rzeczywiście nie na miejscu ale to była moja odpowiedź na Twoje farmazony że chcę za darmo itd. Niestety nie do mnie takie pierdy. W załączeniu masz stratę do której rzekomo ciężko się przyznać
Farciarz pisze:w konsolach rynek porusza się we właściwym kierunku jakieś 10% czasu, ja trzymam L na GBP/JPY, uwaga na nagły wystrzał w górę, w tym nie ma logiki co się teraz dzieje, przyznaje się, nie umiem tego wytłumaczyć, ale będę badał, dlaczego ta cena spadła
PS Mjalkel, tradera nie definiuje się poprzez ciągle zwycięstwa, ale reakcje kiedy jego głowa zostanie postawiona na wysiłek i walkę z samym sobą, no chyba, ze chcesz płacić temu co nigdy sie nie pomyli o 10pipspowodzenia w szukaniu
spadki sa spowodowane decyzja sądu od. brexitu chyba o 13 maja podać jak i tym
http://tradebeat.pl/fatalne-dane-z-wielkiej-brytanii/