FX a Indexy to jabłka i gruszki nie podchodź do nich tak samoŚwieżak44 pisze:Próbowałem się odegrać.. i załatwili mnie jeszcze bardziej, bo już chiałem grać na siłę dużymi pozycjami.. Zaczynałem gre +74, teraz jest +57. No niestety..
-- Dodano: 29 lis 2016, 17:41 --
Patrzcie jak dalej kręcą na tym DAX-ie.. wygląda, że będa to wyciągać w ten sposób aż do 11000..
-- Dodano: 29 lis 2016, 17:49 --
Zmieniła się też dywergencja na wzrostową.. Tak szybko, że nawet nie zauważyłem tego.. :/Czyli mamy chyba nowy trend na DAX-ie. Skad ta nagła zmiana? Tak to jest. Jeszcze zrobili fałszywe wybicie na SP500, DAX chyba z tydzień słabował, aż tu nagle, po południu jakiś nowy trend się narodził. MASAKRA Zobaczymy jak się H4 zamknie. Ja juz na dziś mam dosyć..
DayTrading: Wtorek 29.11.2016
Re: DayTrading: Wtorek 29.11.2016
W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI 

2 dni grania, w ramach tego co pokazywałem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To tylko gra Kotku, to tylko gra...
Nie chciałbym być twoim brokeremleechang pisze:2 dni grania, w ramach tego co pokazywałem.

The only way is up
Chyba nie real rachunek ?TsunamiPL pisze:DAX nagle odzyskał wigor.. kto by pomyślał.. -10k

NIE. Po takich akcjach jak dziś to nigdy nie będzie real..

Fakt że dziś nie była to taka zwykła gra, bo jakaś cudowna moc nastąpiła na DAX-ie, że zaczął wywalać do góry pionami, jak wcześniej osuwał się przez tydzień. I to na dodatek po 15.00..

-- Dodano: 29 lis 2016, 18:14 --
Co z dzień jakiś fatalny.. Do 15.00 chyba byłem na + . Kolejny raz tracę po południu..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
NIE. Po takich akcjach jak dziś to nigdy nie będzie real..Świeżak44 pisze:Chyba nie real rachunek ?TsunamiPL pisze:DAX nagle odzyskał wigor.. kto by pomyślał.. -10k

Fakt że dziś nie była to taka zwykła gra, bo jakaś cudowna moc nastąpiła na DAX-ie, że zaczął wywalać do góry pionami, jak wcześniej osuwał się przez tydzień. I to na dodatek po 15.00..

-- Dodano: 29 lis 2016, 18:14 --
Co z dzień jakiś fatalny.. Do 15.00 chyba byłem na + . Kolejny raz tracę po południu..[/quote]
Za duże straty do depo = za duże pozycje.
-- Dodano: wt 29-11-2016, 18:19 --
Rzucę okiem na złoto zobaczyć jak sobie kolega danbo radzi

The only way is up
-
- Gaduła
US30,US500,US100 i US2000 wszędzie widzę Ski.
A ropa WTI idzie gdzieś na 43.50$ jak na moje oko.
A ropa WTI idzie gdzieś na 43.50$ jak na moje oko.
wowleechang pisze:2 dni grania, w ramach tego co pokazywałem.

-- Dodano: 29 lis 2016, 18:28 --
pisaliście o rzeźniku dużo dziś.
Rzeźnik H4 lubi DSWS, dawno to zauwazyłem:
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- fx-technik
- Fanatyk
Przyłącz się do nas!highend pisze:wowleechang pisze:2 dni grania, w ramach tego co pokazywałem.gratulacje
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Do ciemnej czy jasnej strony mocy ?fx-technik pisze:Przyłącz się do nas!highend pisze:wowleechang pisze:2 dni grania, w ramach tego co pokazywałem.gratulacje

The only way is up
- fx-technik
- Fanatyk
Weź czerwoną tabletkę!TsunamiPL pisze: Do ciemnej czy jasnej strony mocy ?
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !