DavidFx pisze:Świeżak ten poziom o ktorym wspomnial technik nalezy do pewnego sekretu na fx ktory jest pilnie strzezony przez najwiekszych tego swiata uwazam osobiscie ze technik to co mowi i pokazuje to zaslona dymna do tego co naprawde robi i na co naprawde patrzy poniewaz ten poziom nie wynika z zadnego wskaznika czy czegokolwiek tam co przeczytasz w ksiazkach o gieldzie oraz jest celowo pominiety przez media glownego nurtu
technik zna pewna tajemnice ale nie moze ja wam wyjawnic ani ja ani ktokolwiek inny ktorzy o tym wiedza
dzieki temu gielda moze istniec ze sa swiezaki obladowane wskaznikami wiedza ksiazkowa i traca bo tak wlasnie ma byc aby nieliczni zarabiali niestety w tym biznesie chodzi tylko o pieniadze!
jedyny ratunek dla Ciebie wez czerwona pigulke

A może to juz nie ma wiele wspólnego z analizą, tylko grubasy robią jakiś niby ruch, patrzą ile jest po jednej stronie, ile po drugiej, a potem idą tam gdzie jest więcej do zgarnięcia..
-- Dodano: 29 lis 2016, 20:16 --
W zasadzie jedynym sygnałem ostrzegawczym była dywergencja. Gdzieś o 15:30 zobaczyłem, że DAX powinien spaść niżej, a nie spadł.. Ale to była tylko chwila. Troche wydało mi sie to dziwne, ale dalej szukałem SSS.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.