Moje zdanie się w ogóle nie liczy.majkel79 pisze: Twoje zdanie tutaj się nie liczy
Jak i zdanie kogokolwiek innego.
Jednak, tu na tym forum jedyne co nam wolno, to wyrażać swoją opinię.

Moje zdanie się w ogóle nie liczy.majkel79 pisze: Twoje zdanie tutaj się nie liczy
Otototototofx-technik pisze:Moje zdanie się w ogóle nie liczy.majkel79 pisze: Twoje zdanie tutaj się nie liczy
Jak i zdanie kogokolwiek innego.
Jednak, tu na tym forum jedyne co nam wolno, to wyrażać swoją opinię.
 bo któż komuś może zarabiać na shortach w trendzie wzrostowym i na longach w trendzie spadkowym.
 bo któż komuś może zarabiać na shortach w trendzie wzrostowym i na longach w trendzie spadkowym.
no nie, jeszcze przedświąteczne zakupy, wydatki miliardowe na rozpustę a później rajd św mikołajapr7emo pisze:miśki na sapinie powinny zapaść w sen zimowy, to wygląda na początek turnee spadkowego na wykresie daily

Że krach na gwiazdkę?pr7emo pisze:miśki na sapinie powinny zapaść w sen zimowy, to wygląda na początek turnee spadkowego na wykresie daily

nie chcial powiedziec swojej strategii, ale musi wiedziec ze to nie jest jakas tajemna wiedza
 nie chcial powiedziec swojej strategii, ale musi wiedziec ze to nie jest jakas tajemna wiedza 

simon000111 pisze:Edka ladnie zrobili. Juz wiem o jakim wejsciu mowil Rafal wczoraj wieczoremnie chcial powiedziec swojej strategii, ale musi wiedziec ze to nie jest jakas tajemna wiedza

handluje juz jakis czas na tym marnym podole
 handluje juz jakis czas na tym marnym podole  mi sie udalo kabla na to chwycic z 1.267
 mi sie udalo kabla na to chwycic z 1.267  skutecznodc tego ukladu jest zadawalajaca.
 skutecznodc tego ukladu jest zadawalajaca.simon000111 pisze:Wiem o co chodzi tak mi sie wydajehandluje juz jakis czas na tym marnym podole
mi sie udalo kabla na to chwycic z 1.267
skutecznodc tego ukladu jest zadawalajaca.
Dzis ropke pod to sprzedalem, ale oddalem bo w pracy nie mam wykresow przy sobie, po drugie troche mnie ten opec straszny.