Moje zdanie się w ogóle nie liczy.majkel79 pisze: Twoje zdanie tutaj się nie liczy
Jak i zdanie kogokolwiek innego.
Jednak, tu na tym forum jedyne co nam wolno, to wyrażać swoją opinię.
Moje zdanie się w ogóle nie liczy.majkel79 pisze: Twoje zdanie tutaj się nie liczy
Otototototofx-technik pisze:Moje zdanie się w ogóle nie liczy.majkel79 pisze: Twoje zdanie tutaj się nie liczy
Jak i zdanie kogokolwiek innego.
Jednak, tu na tym forum jedyne co nam wolno, to wyrażać swoją opinię.
no nie, jeszcze przedświąteczne zakupy, wydatki miliardowe na rozpustę a później rajd św mikołajapr7emo pisze:miśki na sapinie powinny zapaść w sen zimowy, to wygląda na początek turnee spadkowego na wykresie daily
Że krach na gwiazdkę?pr7emo pisze:miśki na sapinie powinny zapaść w sen zimowy, to wygląda na początek turnee spadkowego na wykresie daily
simon000111 pisze:Edka ladnie zrobili. Juz wiem o jakim wejsciu mowil Rafal wczoraj wieczoremnie chcial powiedziec swojej strategii, ale musi wiedziec ze to nie jest jakas tajemna wiedza
simon000111 pisze:Wiem o co chodzi tak mi sie wydajehandluje juz jakis czas na tym marnym podole
mi sie udalo kabla na to chwycic z 1.267
skutecznodc tego ukladu jest zadawalajaca.
Dzis ropke pod to sprzedalem, ale oddalem bo w pracy nie mam wykresow przy sobie, po drugie troche mnie ten opec straszny.