DayTrading: Poniedziałek 21.11.2016
Re: DayTrading: Poniedziałek 21.11.2016
sp500 ruszył w dół, stało się, odwracają kierunki 

dokladnie tak odwracaja kierunki na wszystkimpr7emo pisze:sp500 ruszył w dół, stało się, odwracają kierunki

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
zobaczymy jeszcze jak będą wyglądały korekty, niemniej jednak nadzieja jestDavidFx pisze:dokladnie tak odwracaja kierunki na wszystkimpr7emo pisze:sp500 ruszył w dół, stało się, odwracają kierunki

pr7emo pisze:zobaczymy jeszcze jak będą wyglądały korekty, niemniej jednak nadzieja jestDavidFx pisze:dokladnie tak odwracaja kierunki na wszystkimpr7emo pisze:sp500 ruszył w dół, stało się, odwracają kierunki
po tym co sie dowiedzialem przez weekend jestem w 100% przekonany ze to co widzimy na wykresach to jest walek doskonaly komputer generuje wykres wedlug jakiegos schematu a my myslimy ze to jest prawdziwa gra podazy z popytem a to jest mistyfikacja walek total zmanipulowany wykres sterowany odgornie co do pol pipsa wszystko wedlug z gory ustalonego scenariusza oni wiedza co dzis bedzie zanim sie to wydarzy rozumiecie tak kreca walek i sciagaja cala kase z rynku

niesamowite dostac sie do tego i wiedziec dokladnie co sie wydarzy zanim sie wydarzy i kosic kase z bankami globalnymi

-- Dodano: 21 lis 2016, 11:24 --
mowie wam ze tak jest jak NASA kreci walek na biliony dolarow oni kreca walek na gieldach i tez z tego maja biliony dolarow dokladnie ustalaja co ma sie wydarzyc i pod to sie podstawiaja

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
musimy przejąć kontrolę nad rynkiem i sami ustalać zasady i kierunkiDavidFx pisze:pr7emo pisze:zobaczymy jeszcze jak będą wyglądały korekty, niemniej jednak nadzieja jestDavidFx pisze:
dokladnie tak odwracaja kierunki na wszystkim
po tym co sie dowiedzialem przez weekend jestem w 100% przekonany ze to co widzimy na wykresach to jest walek doskonaly komputer generuje wykres wedlug jakiegos schematu a my myslimy ze to jest prawdziwa gra podazy z popytem a to jest mistyfikacja walek total zmanipulowany wykres sterowany odgornie co do pol pipsa wszystko wedlug z gory ustalonego scenariusza oni wiedza co dzis bedzie zanim sie to wydarzy rozumiecie tak kreca walek i sciagaja cala kase z rynku![]()
niesamowite dostac sie do tego i wiedziec dokladnie co sie wydarzy zanim sie wydarzy i kosic kase z bankami globalnymi

mozna to zrobic potrzebujemy tylko taka osobe jak Snowden ktora jest wewnatrz systemu kontroli globalnej NSA musimy znalesc taka zaufana osobe i sposob aby te dane wyciekaly i zeby nikt sie nie zorientowal i kosic kase w ilosciach nieograniczonychpr7emo pisze:musimy przejąć kontrolę nad rynkiem i sami ustalać zasady i kierunki

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
dax zbieramy oferty kupna i nie puszczamy :)pozdrawiam ps. ale filozofia na forum:))))))
-
- Fanatyk
Książe photoshop-a produkuje dalej BLE-ble iloscv postów na koniec roku 5k
17rok juz 50k,
zamiast zarabiać lepiej blendorzyc o niczym
17rok juz 50k,
zamiast zarabiać lepiej blendorzyc o niczym
David wiadomo ze to komputer gra a nie człowiek i doi leszczy myslących ze są inwestorami globalnymi 

- fx-technik
- Fanatyk
Edek wygląda na korektę do ok. 1.07235.
@Tomasz,
Wiesz, niektórzy mają też płaski mózg.
@ DavidFx,
A wiedziałeś, że na Ziemi nie ma lasów?
@Tomasz,
Wiesz, niektórzy mają też płaski mózg.

@ DavidFx,
A wiedziałeś, że na Ziemi nie ma lasów?
Ostatnio zmieniony 21 lis 2016, 10:37 przez fx-technik, łącznie zmieniany 2 razy.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?