Tak albo spadnie lub urosnie bardzo trafna analizafx-technik pisze:Tak też może być.Tomasz196407 pisze:1.048xxPipsKong pisze:a mi się wydaje że jeszcze dzisiaj / jutro nowe minima na edku ;/
Dziś Draghi coś gada, to różnie może być.

Tak albo spadnie lub urosnie bardzo trafna analizafx-technik pisze:Tak też może być.Tomasz196407 pisze:1.048xxPipsKong pisze:a mi się wydaje że jeszcze dzisiaj / jutro nowe minima na edku ;/
ostatnio gada codziennie prawie i nic ciekawego chyba nie mówi bo rynki - brak reakcjifx-technik pisze: Tak też może być.
tylko wykres sie liczy a reszta to tylko dodatek zeby kupic lub soprzedać po lepszej cenielutek pisze:ujek w gdół edek w gorę i co tu gdybać o jakims dragim
Na to trzeba patrzeć w porównaiu rok do roku. Porównanie miesiąc do miesiąca nic nie powiePipsKong pisze:o właśnie mam pytanie
co to jest dokładnie za informacja o ilości platform wiertniczych ??
z tego co pamiętam ostatnio było 452 a teraz 473 ???
że niby 20 platform przybyło ??? to niemożliwe .....
kanał wybity na indeksie dolca to linia górna okolice 100,fx-technik pisze:Tak też może być.Tomasz196407 pisze:1.048xxPipsKong pisze:a mi się wydaje że jeszcze dzisiaj / jutro nowe minima na edku ;/
Teraz idzie korekta.
Tzn. być może górny knot W1 się rysuje?
tak zgadzam siefx-technik pisze:Tomaszu, ja teraz nie pisałem o tym, co będzie, tylko o tym, co jest.
Będą zapewne spadki, po korekcie.
zapewne będą oj paanowie , konkrety wejść i wyjść a nie wróżenie ps mam system dla kumatych ToTeTsu sprawdzony:))fx-technik pisze:Tomaszu, ja teraz nie pisałem o tym, co będzie, tylko o tym, co jest.
lutek już cie lubie,lutek pisze:zapewne będą oj paanowie , konkrety wejść i wyjść a nie wróżenie ps mam system dla kumatych ToTeTsu sprawdzony:))fx-technik pisze:Tomaszu, ja teraz nie pisałem o tym, co będzie, tylko o tym, co jest.