TP zapomniałe ustawić.. było na 10660, ale jedną transakcję wcześniej, a na tej zapomniałem..fx-technik pisze:Ja tam tylko wziąłem swoje.

TP zapomniałe ustawić.. było na 10660, ale jedną transakcję wcześniej, a na tej zapomniałem..fx-technik pisze:Ja tam tylko wziąłem swoje.
http://forex-nawigator.biz/forum/ucp.ph ... e=personalŚwieżak44 pisze:Nie wiem dlaczego czas na forum jest przestawiony o godzinę do przodu. To jest mylące później. Nie da się tego zrobic prawidłowo??
W zakładce Moje konto musisz ustawienia witryny zmienić, bo masz wyhaczony czas letni.Świeżak44 pisze:TP zapomniałe ustawić.. było na 10660, ale jedną transakcję wcześniej, a na tej zapomniałem..fx-technik pisze:Ja tam tylko wziąłem swoje.Zawsze musze cos spierdzielić. SL na 10602, bo transakcja zostawiona bez opieki.. Pisałem około 11:30 że jest setup na L . Nie wiem dlaczego czas na forum jest przestawiony o godzinę do przodu. To jest mylące później. Nie da się tego zrobic prawidłowo??
S na kablu- jak najbardziej, ale wpierw test 1.28-1.29 .fx-technik pisze:Jak na co patrzysz zależy od twojej strategii.Nieśmiertelny Trader pisze:Na kabla należy patrzeć w ujęciu tygodniowym/miesiecznym, tak więc uwaga Skowicze.
Istotnymi czynnikami są spready i prowizje w stosunku typowej zmienności i oczekiwań targetowych.
Jeżeli czynniki są odpowiednie, np. dobre konto ECN, to mogę patrzeć i na M1, lub niżej nawet.
Jedyne co " należy", to rozumieć co się robi, mieć dobry system, i mieć samodyscyplinę.
-- Dodano: 17 lis 2016, 13:55 --
A, skoro uważasz, że Kabla należy rozpatrywać w ujęciu tygodniowym, to masz jedynie S - wielkie S i nic więcej.
-- Dodano: 17 lis 2016, 13:56 --
-- Dodano: 17 lis 2016, 14:01 --
Do tego takie wielkie S, że aż się wierzyć nie chce:
Jej wypowiedź została opublikowana, więc raczej nic nie będzienavik pisze:o 16 Żaneta bedzie orędzie głosić . Ciekawe co to bedzie
mozesz linka. dziekileechang pisze:Jej wypowiedź została opublikowana, więc raczej nic nie będzienavik pisze:o 16 Żaneta bedzie orędzie głosić . Ciekawe co to bedzie
"Thank you. I would be pleased to answer your questions." Brakuje pytań i odpowiedzi na nieleechang pisze:Jej wypowiedź została opublikowana, więc raczej nic nie będzienavik pisze:o 16 Żaneta bedzie orędzie głosić . Ciekawe co to bedzie