Skończył Mu sie limit postów, na nawi max to 20K, każdy nastepny to mega obciążenie dla serverów i ładowanie go zajmuje tydzień. Teraz będziesz musiał poczekać do nastepnego piątku na odp. Stara gwardia to była na czasowkach a nie Te nabijacze postówkarnak pisze:Nowy123 gdzieś Ty był, jak Cię nie było?Nowy123 pisze:Hej jest tu ktos z starej gwardii:)
Powitać.![]()
DayTrading: Piątek 11.11.2016
-
Nieśmiertelny Trader
Re: DayTrading: Piątek 11.11.2016
Cześć,Nowy123 pisze:Hej jest tu ktos z starej gwardii:)
siedzimy w ukryciu bo tu nowe rekiny forexu wymiatają i żeby nie zostać pożartym nie ujawniamy się ...
...Liczy się tylko TU i TERAZ... nie mów mi jutro, że była okazja !!
Zarobiłem dopiero w środę rano po wyborach i nie pojechałemTsunamiPL pisze:Jak pogoda w Zakopanem?![]()
Zarwana noc plus chęć dalszego zarabiania przechyliła szalę na rzecz forexa.
Ciekawią mnie bardzo nastroje konsumentów.
Ciekawe kiedy były zbierane, bo jak po wygranej Trumpa, to może być słaby, lub bardzo słaby odczyt. Nie wszyscy za nim przepadają.
Gram pod słaby odczyt.[/quote]
Pilnuj hajsu, żeby nie wyparował bo nie pojedziesz
Ciekawostka:
Od listopada 2014 nastroje nie polepszały się więcej niz trzy razy z rzędu i nie pogarszały się
dłużej niż 3 razy z rzędu:
Góra x3
listopad14 -89,4
grudzien14 - 93,8
styczen15 - 98,2
Potem znizka na 93,6
Dół x3
lipiec15 - 93,3
sierpien15 - 92,9
wrzesien15 - 85,7
Potem zwyzka na 92,1
Dół x3
luty16 - 90,7
marzec16 - 90
kwiecien16 - 89,7
Potem zwyżka na 95,8
sierpien16 - 90,4
wrzesien16 - 89,8
pazdziernik16 - 87,9
Teraz up? Ciekawy jestem, czy się wariant powtórzy.
"CNBC podał do wiadomości 12 czerwca 2013 roku, iż Uniwersytet Michigan dostarcza dane dla Thompson Reuters z wyprzedzeniem, przez co Reuters może informować wybranych klientów o wartości indeksu tuż przed publikacją wstępnego odczytu danych."
"Uniwersytet Michigan przyznał w oświadczeniu prasowym, iż za przesyłanie danych przed odczytem otrzymywali milion dolarów, które były potrzebne na sfinansowanie badania"
Ponoć już tego nie robią
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
to co TRUMP ich rozjechałTsunamiPL pisze:Witamy,Nowy123 pisze:Hej jest tu ktos z starej gwardii:)
Albo popłynęli, albo tak się wzbogacili, że już nie chce im się pisać
-- Dodano: pt 11-11-2016, 14:55 --
Nieśmiertelny Trader pisze:Skończył Mu sie limit postów, na nawi max to 20K, każdy nastepny to mega obciążenie dla serverów i ładowanie go zajmuje tydzień. Teraz będziesz musiał poczekać do nastepnego piątku na odp. Stara gwardia to była na czasowkach a nie Te nabijacze postówkarnak pisze:Nowy123 gdzieś Ty był, jak Cię nie było?Nowy123 pisze:Hej jest tu ktos z starej gwardii:)
Powitać.![]()
oo jakiś nowy troll albo stary tylko z nowym nickiem
-- Dodano: pt 11-11-2016, 14:56 --
karnak pisze:Nowy123 gdzieś Ty był, jak Cię nie było?Nowy123 pisze:Hej jest tu ktos z starej gwardii:)
Powitać.![]()
Hej
jestem caly czas ale nie siedzie tutaj juz
wpadłem na chwile rozglądnąć sie za brokerem bo szukam brokera nowego
Nie ma nikogoNowy123 pisze:Hej jest tu ktos z starej gwardii:)
haha kto się zjawił :roll
to co TRUMP ich rozjechałNowy123 pisze:TsunamiPL pisze:Witamy,Nowy123 pisze:Hej jest tu ktos z starej gwardii:)
Albo popłynęli, albo tak się wzbogacili, że już nie chce im się pisać
Trump, Frank, chciwość itp.
The only way is up
-
Nieśmiertelny Trader
CześćNowy123 pisze:
oo jakiś nowy troll albo stary tylko z nowym nickiem![]()
To gdzie teraz siedzisz i za co?Nowy123 pisze:Hej
jestem caly czas ale nie siedzie tutaj juz![]()
Nowy123 pisze:karnak pisze:Nowy123 gdzieś Ty był, jak Cię nie było?Nowy123 pisze:Hej jest tu ktos z starej gwardii:)
Powitać.![]()
Hej
jestem caly czas ale nie siedzie tutaj juz![]()
Jeśli można wiedzieć to gdzie się teraz udzielasz publicznie (forum, blog, etc...)?