DayTrading: Piątek 11.11.2016
Re: DayTrading: Piątek 11.11.2016
Do trzech razy sztuka z Tą górną bandą... byle wyrobili się przed 16 (BoC)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Źle, źle, danych też brak żeby zabujac, ale mam inne powody by myśleć o korekcie na 131.600-132, ale nie będę mówił bo mnie wysmiejecieTsunamiPL pisze:Jak patrzę na dzienny i tygodniowy to źle to wygląda dla s.xhDog pisze:Rzeźnik czas na korektę

-- Dodano: 11 lis 2016, 13:48 --
Źle, źle, danych też brak żeby zabujac, ale mam inne powody by myśleć o korekcie na 131.600-132, ale nie będę mówił bo mnie wysmiejecieTsunamiPL pisze:Jak patrzę na dzienny i tygodniowy to źle to wygląda dla s.xhDog pisze:Rzeźnik czas na korektę

Jak pogoda w Zakopanem?

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Na listku szczyty przebite i teraz bez rowerowej wymiękówy trzeba trzymać. Jest tam mnóstwo pustej przestrzeni do wzrostów na co najmniej 200 pestek.
Czerwona to MVA 3 zielona to MVA 5( EMA czy SMA to mniejwiecej to samo). W konsoli cena jest ograniczona wierzcholkami tych srednich na m5. Wybicie dolem to 10500-30, gora to, itd....Pivoty i wykresy dzienne, miesieczne pomoga Ci okreslic zasieg. Na wykresie wszystko widac na miesiace przed. Moge Ci jeszcze polecic taka zabawe: otwierajac rano pozycje mozesz zamknac ja tylko otwierajac przeciwna i tak az do konca dnia. Na poczatku moze to sie wydawac bardzo glupie ale po kilku tygodniach mozesz zmienic zdanie. Oczywiscie skalpowac powinienes caly czas. PowodzeniaŚwieżak44 pisze:Przeanalizowałem moje dzisiejsze transakcje i znalazłem tylko 2 złe wejścia.. Oba jak zaczynałem gre rano a potem popołudniu.. czyli muszę zaczynać mniejszymi lotami, żeby wczuć się w grę. Zdarzał się też stary błąd- szukanie na środku bollingera przełamania trenduNastępny mankament, to za dużo pipsów mi ucieka przy rajdzie. Po prostu wyskakuje przy pierwszej okazji, a jak wchodze ponowniej to oni już sa wyzej i pispy uciekają.. Na konsolach całkiem nieźle. Ogólnie jesem zadowolony. Wyczaiłem dołek o 10.30 i drugi o 17.00-17.15 (4 razy tam wchodziłem na buy, bo strasznie mącili, ale opłacało się). Może troche za ciasno prowadzę pozycję, za szybko wyskakuję.. Staram się żeby natychmiast był zysk po otwarciu pozycji, w razie komplikacji zamykam. http://forex-nawigator.biz/forum/resources/image/135237
-- Dodano: 11 lis 2016, 01:37 --
Sporo pipsów uciekło, ale nie mogłem dziś poświęcić 100% czasu. Byłem w pracy po południu, wcześniej od 12.00 dojazd itd..
Jak pogoda w Zakopanem?
[/quote]
Zarobiłem dopiero w środę rano po wyborach i nie pojechałem
Zarwana noc plus chęć dalszego zarabiania przechyliła szalę na rzecz forexa.
Ciekawią mnie bardzo nastroje konsumentów.
Ciekawe kiedy były zbierane, bo jak po wygranej Trumpa, to może być słaby, lub bardzo słaby odczyt. Nie wszyscy za nim przepadają.
Gram pod słaby odczyt.

Zarobiłem dopiero w środę rano po wyborach i nie pojechałem

Zarwana noc plus chęć dalszego zarabiania przechyliła szalę na rzecz forexa.

Ciekawią mnie bardzo nastroje konsumentów.
Ciekawe kiedy były zbierane, bo jak po wygranej Trumpa, to może być słaby, lub bardzo słaby odczyt. Nie wszyscy za nim przepadają.
Gram pod słaby odczyt.
Ostatnio zmieniony 11 lis 2016, 13:26 przez TsunamiPL, łącznie zmieniany 1 raz.
The only way is up
http://biznes.onet.pl/wiadomosci/swiat/ ... mpa/eygrzg
jak ktoś myślał że Trump to zmiana
jesli się sprawdzi oczywiście
jak ktoś myślał że Trump to zmiana
jesli się sprawdzi oczywiście
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
Atak na naszą walutę może zakończyć się na górnej bandzie klina - w innym przypadku polskiej walucie groziłby armagedon: 

Hej jest tu ktos z starej gwardii:)
Witamy,Nowy123 pisze:Hej jest tu ktos z starej gwardii:)
Albo popłynęli, albo tak się wzbogacili, że już nie chce im się pisać

The only way is up
Nowy123 gdzieś Ty był, jak Cię nie było?Nowy123 pisze:Hej jest tu ktos z starej gwardii:)
Powitać.