zaskoczenie jest niczym obcym,Ambasador pisze:Ci... może dziś dax zaskoczy hehe (wszak wczoraj "tylko" +1,5 lub coś koło tegopr7emo pisze:nikkei z +6,8% na pewno będzie głównym beneficjentem Trumpa- teraz blisko 10700, czyli tak jak sądziłem, testować będą testować - zobaczymy co dalej, jednak nie chciałbym zapeszać, jednakże z taką dynamiką ten mój long z 10811 może szybko się obronić heh.)
Tak pamięciowo - w załączeniu zrzut z wczorajszego daxa koło 8:30:) Można to sparafrazować demotywatorem z Toy Story - "Pips, pips everywhere"

czytajac wpisy tu coniektórych trudno uwierzyć w tak wyrafinowane cele swoich transakcji,
ciekaw jestem jakby było gdyby tych najwiekszych chwalipiętów tu wrzucić przykładowo do realnych transakcji i ujawnić ich wynik??

juz widze wasze ataki, wiem lepiej sobie czasem pomarzyć że tak jest dobrze a jednak jest tak źle,
to do wczorajszego postu Rafała o powrocie na nawigatorze do normalności,

a żeby nie było off top i bana
eu w mojej ocenie zrobił drugą cześc korekty płaskiej -potrójny zygzak, oczekuje dalszego rozwijania sie korekty o dalsze struktury, zainteresowanych prosze o priv (też wcześniej przed wyborami zamieszczałem tu wykres)