Szczerze to ja nie wiem czemu ropa zaliczyła taki parytet, jej taniość nie wpływa na jej popyt no może minimalnie...TsunamiPL pisze:Moim zdaniem wróci. Poczytaj o peak oil. Facet, który o tym pisał (wymyślił pojęcie, twierdził że np zasoby Arabii Saudyjskiej są przeszacowane) utonął w jeziorze. Wiem każdy może utonąć...PipsKong pisze:zastanawiam się w ogóle jako long terminowiec , czy ropa kiedyś wróci na 100 za baryłkę ??
DayTrading: Czwartek 10.11.2016
Re: DayTrading: Czwartek 10.11.2016
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Ruski to pol biedy ale z Cinskim moze byc problemTsunamiPL pisze:Jakby się USA schowało w swoim kraju, to zaczynam się uczyć rosyjskiego i chińskiego

A czy ropa przypatkiem nie przygotowuje sie do dalszych spadkow z kluczowym wsparciem na poziomie 42?

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ze mnie dupa nie trejder!!! 

brawo indeksy:))
-- Dodano: 10 lis 2016, 09:41 --
ten skok na indeksach przyniósł krocie , maja rozmach dlatego że większość sprzedaje to rosnie:))
-- Dodano: 10 lis 2016, 09:42 --
sapina 2200 to juz łyknie:)))
-- Dodano: 10 lis 2016, 09:41 --
ten skok na indeksach przyniósł krocie , maja rozmach dlatego że większość sprzedaje to rosnie:))
-- Dodano: 10 lis 2016, 09:42 --
sapina 2200 to juz łyknie:)))
Bardziej bym ten klin rozpatrywał...., ale po wczorajszym, to na spadki się nie nastawiamrabit pisze:Ruski to pol biedy ale z Cinskim moze byc problemTsunamiPL pisze:Jakby się USA schowało w swoim kraju, to zaczynam się uczyć rosyjskiego i chińskiego
A czy ropa przypatkiem nie przygotowuje sie do dalszych spadkow z kluczowym wsparciem na poziomie 42?
przypatkiem:))))ropa
od nazwy szwajcarskiego producenta zegarków - Pateklutek pisze:przypatkiem:))))ropa
Patek szwajcarski gagatekBemowo1 pisze:od nazwy szwajcarskiego producenta zegarków - Pateklutek pisze:przypatkiem:))))ropa

Hejka Bemowo, dla mnie to bardziej trojkat wzrostowy z ktorego wyszli dolem ale moze tylko grubasy chca podebrac wiecej longow i zlapac leszczy, zobaczymyBemowo1 pisze:Bardziej bym ten klin rozpatrywał...., ale po wczorajszym, to na spadki się nie nastawiamrabit pisze:Ruski to pol biedy ale z Cinskim moze byc problemTsunamiPL pisze:Jakby się USA schowało w swoim kraju, to zaczynam się uczyć rosyjskiego i chińskiego

Ze mnie dupa nie trejder!!! 

Chodzi bez gatek?lutek pisze:Patek szwajcarski gagatekBemowo1 pisze:od nazwy szwajcarskiego producenta zegarków - Pateklutek pisze:przypatkiem:))))ropa
Edek, tak dla przypomnienia dokąd zmierzamy, w przyszłym tygodniu poczekam na korektę i S
-- Dodano: 10 lis 2016, 11:00 --
szansa jestrabit pisze:]Hejka Bemowo, dla mnie to bardziej trojkat wzrostowy z ktorego wyszli dolem ale moze tylko grubasy chca podebrac wiecej longow i zlapac leszczy, zobaczymy
-
- Fanatyk
////
Bemowo1 fajne
Bemowo1 fajne

Ostatnio zmieniony 10 lis 2016, 10:13 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.