DayTrading: Środa 09.11.2016
Re: DayTrading: Środa 09.11.2016
DAX - kolejny atak. Kasowy zamknął sie na 10646. Zobaczymy co futures na koniec dnia wykombinuję.
edit: zamknięte po 10650. Wyliczone tak by było +5k. Jak polecą dalej to mam tego mojego longa heh.
edit: zamknięte po 10650. Wyliczone tak by było +5k. Jak polecą dalej to mam tego mojego longa heh.
Ostatnio zmieniony 09 lis 2016, 20:52 przez Ambasador, łącznie zmieniany 1 raz.
Rafał, daj ignora na jego posty, ale zostań na forum.. Widzę, że podnosi Ci ciśnienie, ale wybacz mu.. bo nie wie co czyni..Rafal152 pisze:DavidFx pisze:rob jak uwazasz przeciez nikt ci nie kaze tych "analiz" publikowac masz ochote sie uczyc z kolezanka droga wolna
przynaleznosc do forum jest dobrowolna
Ile Ty masz lat ? Zachowaj się jak facet z jajami i jak już uderzyłeś to się tego trzymaj a nie odwracaj kota ogonem .
Jesteś za mały żeby oceniać i mówić czy to jest analiza . Twoim największym problemem jest to że jesteś przekonany że coś umiesz a tak naprawdę hu... umiesz i jeszcze daleka droga przed Tobą
Wolę zarabiać z moją kreską niż tracić z twoją analizą

-- Dodano: 09 lis 2016, 21:55 --
No już chyba straczy tych wzrostów na dziśAmbasador pisze:DAX - kolejny atak. Kasowy zamknął sie na 10646. Zobaczymy co futures na koniec dnia wykombinuję.

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
A jak tam twoje przedwczorajsze longi na DAX? Dziś rano powinieneś mieć wyzerowany rachunek nowej kasy dosypałeś na to kolejne cud zagranie?DavidFx pisze:patrzcie moja analiza jedna krecha idealny dolek kasy full
Świeżak spokojnie nie znikam ze względu na Davida bo on za mały zresztą jestem przyzwyczajony do takich ludzi bo pracuje w przedszkolu z trudnymi dzieciakami .
Masz mojego prywatnego konto to pisz w miarę możliwości postaram się pomóc .
Daxa przygotowują pod rajd świętego mikołaja w grudniu już się ustawiają
Masz mojego prywatnego konto to pisz w miarę możliwości postaram się pomóc .
Daxa przygotowują pod rajd świętego mikołaja w grudniu już się ustawiają

Ostatnio zmieniony 09 lis 2016, 21:06 przez Rafal152, łącznie zmieniany 1 raz.
dax u mnie chodzi tylko do 22 wiec przed 22 pozycje sa zamykaneGlen69 pisze:A jak tam twoje przedwczorajsze longi na DAX? Dziś rano powinieneś mieć wyzerowany rachunek nowej kasy dosypałeś na to kolejne cud zagranie?DavidFx pisze:patrzcie moja analiza jedna krecha idealny dolek kasy full

-- Dodano: 09 lis 2016, 22:07 --
w sumie niedlugo w ogole przestanie mi chodzic dax a nawet edek bo brok zaprzestaje swiadczenia uslug

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Właśnie, David pokaż te swoje ostatnie transakcje na DAX-ie... Zobaczymy, ile tam zarobiłeś?? Jak się kogoś krytykuje, to chyba najpierw trzeba pokazać, co się umie??? Bardzo nierozważny ruch z twojej strony. Rafał to najlepszy specjalista od ropy jakiego widziałem.. Mógłby tu wiele pomóc, bo ropa na wpływ na trendy na indeksach, ale ty wolałeś go obraźić.Glen69 pisze:A jak tam twoje przedwczorajsze longi na DAX? Dziś rano powinieneś mieć wyzerowany rachunek nowej kasy dosypałeś na to kolejne cud zagranie?DavidFx pisze:patrzcie moja analiza jedna krecha idealny dolek kasy full

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
DavidFx pisze:patrzcie moja analiza jedna krecha idealny dolek kasy full
David ty nic nie kumasz . Zielonego pojęcia nie masz co się dzieje na wykresach tu nie chodzi o jedną kreskę tylko o kilka rzeczy które się tam zbiegły i dlaczego .
Tam masz dwa ruchy w dół i w górę . Ta kreska nie pokazuje ci tego poziomu on się wziął z innych interwałów czasowych . Ta kresa to jedna z 4 powodów dla których trzeba było to zrobić .
Zresztą co ja ci tłumaczę przecież Ty wiesz lepiej analityku
Kurde co za niefart, inaczej bez wątpienia strzeliłbyś na noc ostrego shorta, a rano oczywiście znowu L. Brok pozbawił cię połowy zarobku.DavidFx pisze:dax u mnie chodzi tylko do 22 wiec przed 22 pozycje sa zamykaneGlen69 pisze:A jak tam twoje przedwczorajsze longi na DAX? Dziś rano powinieneś mieć wyzerowany rachunek nowej kasy dosypałeś na to kolejne cud zagranie?DavidFx pisze:patrzcie moja analiza jedna krecha idealny dolek kasy full
-- Dodano: 09 lis 2016, 22:07 --
w sumie niedlugo w ogole przestanie mi chodzic dax a nawet edek bo brok zaprzestaje swiadczenia uslug
Dane to loteriadakamilao1987 pisze:kurwa, ucięli stopy, dolar się umocnił a nzdusd w górę, gbpnzd w dół :O
kurwa mać!!!!!!!!!!!!!!!!
to sie liistek rozpedzil
-- Dodano: 09 lis 2016, 22:24 --
-- Dodano: 09 lis 2016, 22:24 --
Mniemam, że masz longa na gbpnzd. Wejdz Sobie na wykres miesieczny i zobacz jaki jest trend. Super mega silny trend spadkowy ktory urywa głowy. Najblizsze zniesienie wypada ponad 1000 pipsów niżej.kamilao1987 pisze:
a co tu nie jest loterią....