DayTrading: Środa 09.11.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 10 lis 2016, 00:00

Wzrost
4
36%
Bez zmian
3
27%
Spadek
4
36%

Liczba głosów: 11

Ambasador
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Środa 09.11.2016

Nieprzeczytany post autor: Ambasador »

DAX - kolejny atak. Kasowy zamknął sie na 10646. Zobaczymy co futures na koniec dnia wykombinuję.

edit: zamknięte po 10650. Wyliczone tak by było +5k. Jak polecą dalej to mam tego mojego longa heh.
Ostatnio zmieniony 09 lis 2016, 20:52 przez Ambasador, łącznie zmieniany 1 raz.

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

Rafal152 pisze:
DavidFx pisze:rob jak uwazasz przeciez nikt ci nie kaze tych "analiz" publikowac masz ochote sie uczyc z kolezanka droga wolna :d

przynaleznosc do forum jest dobrowolna :d

Ile Ty masz lat ? Zachowaj się jak facet z jajami i jak już uderzyłeś to się tego trzymaj a nie odwracaj kota ogonem .

Jesteś za mały żeby oceniać i mówić czy to jest analiza . Twoim największym problemem jest to że jesteś przekonany że coś umiesz a tak naprawdę hu... umiesz i jeszcze daleka droga przed Tobą

Wolę zarabiać z moją kreską niż tracić z twoją analizą
Rafał, daj ignora na jego posty, ale zostań na forum.. Widzę, że podnosi Ci ciśnienie, ale wybacz mu.. bo nie wie co czyni.. :) Twoje doświadczenie z ropą jest cholernie ważne, bo ropa często zaczyna i kończy trendy na indeksach. Daj ignora i zostań..please.

-- Dodano: 09 lis 2016, 21:55 --
Ambasador pisze:DAX - kolejny atak. Kasowy zamknął sie na 10646. Zobaczymy co futures na koniec dnia wykombinuję.
No już chyba straczy tych wzrostów na dziś :p DAX zatrzymał sie na ważnej kresce, a o tej porze rośnie tylko dzięki SP500, więc to już trochę nasiłe.. Do tego jeszcze spora konsola się zrobiła. Co prawda SP500 ma jeszcze trochę miejsca, ale DAX-a raczej nie ruszą z miejsca.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

Glen69
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Glen69 »

DavidFx pisze:patrzcie moja analiza jedna krecha idealny dolek kasy full :d
A jak tam twoje przedwczorajsze longi na DAX? Dziś rano powinieneś mieć wyzerowany rachunek nowej kasy dosypałeś na to kolejne cud zagranie?

Rafal152

Nieprzeczytany post autor: Rafal152 »

Świeżak spokojnie nie znikam ze względu na Davida bo on za mały zresztą jestem przyzwyczajony do takich ludzi bo pracuje w przedszkolu z trudnymi dzieciakami .

Masz mojego prywatnego konto to pisz w miarę możliwości postaram się pomóc .

Daxa przygotowują pod rajd świętego mikołaja w grudniu już się ustawiają :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 09 lis 2016, 21:06 przez Rafal152, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: DavidFx »

Glen69 pisze:
A jak tam twoje przedwczorajsze longi na DAX? Dziś rano powinieneś mieć wyzerowany rachunek nowej kasy dosypałeś na to kolejne cud zagranie?
dax u mnie chodzi tylko do 22 wiec przed 22 pozycje sa zamykane :d

-- Dodano: 09 lis 2016, 22:07 --

w sumie niedlugo w ogole przestanie mi chodzic dax a nawet edek bo brok zaprzestaje swiadczenia uslug :p
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

Glen69 pisze:
Właśnie, David pokaż te swoje ostatnie transakcje na DAX-ie... Zobaczymy, ile tam zarobiłeś?? Jak się kogoś krytykuje, to chyba najpierw trzeba pokazać, co się umie??? Bardzo nierozważny ruch z twojej strony. Rafał to najlepszy specjalista od ropy jakiego widziałem.. Mógłby tu wiele pomóc, bo ropa na wpływ na trendy na indeksach, ale ty wolałeś go obraźić. :wpale:
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

Rafal152

Nieprzeczytany post autor: Rafal152 »

David ty nic nie kumasz . Zielonego pojęcia nie masz co się dzieje na wykresach tu nie chodzi o jedną kreskę tylko o kilka rzeczy które się tam zbiegły i dlaczego .

Tam masz dwa ruchy w dół i w górę . Ta kreska nie pokazuje ci tego poziomu on się wziął z innych interwałów czasowych . Ta kresa to jedna z 4 powodów dla których trzeba było to zrobić .

Zresztą co ja ci tłumaczę przecież Ty wiesz lepiej analityku

Glen69
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Glen69 »

DavidFx pisze:
Glen69 pisze:
dax u mnie chodzi tylko do 22 wiec przed 22 pozycje sa zamykane :d

-- Dodano: 09 lis 2016, 22:07 --

w sumie niedlugo w ogole przestanie mi chodzic dax a nawet edek bo brok zaprzestaje swiadczenia uslug :p
Kurde co za niefart, inaczej bez wątpienia strzeliłbyś na noc ostrego shorta, a rano oczywiście znowu L. Brok pozbawił cię połowy zarobku.

Nieśmiertelny Trader

Nieprzeczytany post autor: Nieśmiertelny Trader »

kamilao1987 pisze:kurwa, ucięli stopy, dolar się umocnił a nzdusd w górę, gbpnzd w dół :O

kurwa mać!!!!!!!!!!!!!!!!
Dane to loteriada

Nieśmiertelny Trader

Nieprzeczytany post autor: Nieśmiertelny Trader »

to sie liistek rozpedzil

-- Dodano: 09 lis 2016, 22:24 --
kamilao1987 pisze:
a co tu nie jest loterią....:/
Mniemam, że masz longa na gbpnzd. Wejdz Sobie na wykres miesieczny i zobacz jaki jest trend. Super mega silny trend spadkowy ktory urywa głowy. Najblizsze zniesienie wypada ponad 1000 pipsów niżej.

Zablokowany