DayTrading: Środa 09.11.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 10 lis 2016, 00:00

Wzrost
4
36%
Bez zmian
3
27%
Spadek
4
36%

Liczba głosów: 11

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Środa 09.11.2016

Nieprzeczytany post autor: rabit »

Rafal152 pisze:Świeżak to moja ostatnia analiza na tym forum dedykowana Tobie którą omawiałem z koleżanką którą uczyłem forexu .

Teraz zobacz na to i na to co się stało . Ten ruch by się dokonał bez wyborów tylko rozłożony w czasie . Na tym poziomie miały odpalić się pozycje i się odpaliły efekt widzisz .

Robisz postępy , wyciągasz wnioski i tak trzymaj a faktycznie może kiedyś zasiądziesz w loży szyderców .

Odbili na 10026.8. Pomyłka o 6.8 to chyba wybaczysz ?

Życzę wszystkim udanych trejdów
Chwila ... czy ja sie cofnalem w czasie czy te wykresy sa sprzed miesiaca a to co dorysowane to to co juz bylo?
http://forex-nawigator.biz/forum/resources/image/135188
http://forex-nawigator.biz/forum/resources/image/135187
Ze mnie dupa nie trejder!!! :D

kamilao1987
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kamilao1987 »

Nieśmiertelny Trader pisze:to sie liistek rozpedzil

-- Dodano: 09 lis 2016, 22:24 --
kamilao1987 pisze:
a co tu nie jest loterią....:/
Mniemam, że masz longa na gbpnzd. Wejdz Sobie na wykres miesieczny i zobacz jaki jest trend. Super mega silny trend spadkowy ktory urywa głowy. Najblizsze zniesienie wypada ponad 1000 pipsów niżej.
jeden mały long na gbpnzd...
ale otworzyłem shorta na nzdusd, bo dolar silny, bo cięcie stóp, bo polityka aby osłabić nzd... to wkurwia!

Nieśmiertelny Trader

Nieprzeczytany post autor: Nieśmiertelny Trader »

kamilao1987 pisze: jeden mały long na gbpnzd...
ale otworzyłem shorta na nzdusd, bo dolar silny, bo cięcie stóp, bo polityka aby osłabić nzd... to wkurwia!
a no fakt, tez Mnie to kiedyś bolało. Najlepiej olać czynniki zewnętrzne i skupić się na cenie. Chciał bym powiedzieć, że kres nzdusd jest bliski ale wtedy było by to wróżenie, trzeba poczekać na sygnał, co za różnica jaki będzie, fajnie jak by był właśnie na wrosty, wtedy szybszy i pewniejszy zarobek.

-- Dodano: 09 lis 2016, 22:37 --

listek to chyba planuje wykrecic te daily, ostatnio czesto atakuja na plytkim rynku. zero bidów...

Rafal152

Nieprzeczytany post autor: Rafal152 »

rabit pisze:
Rafal152 pisze:Świeżak to moja ostatnia analiza na tym forum dedykowana Tobie którą omawiałem z koleżanką którą uczyłem forexu .

Teraz zobacz na to i na to co się stało . Ten ruch by się dokonał bez wyborów tylko rozłożony w czasie . Na tym poziomie miały odpalić się pozycje i się odpaliły efekt widzisz .

Robisz postępy , wyciągasz wnioski i tak trzymaj a faktycznie może kiedyś zasiądziesz w loży szyderców .

Chwila ... czy ja sie cofnalem w czasie czy te wykresy sa sprzed miesiaca a to co dorysowane to to co juz bylo?
Tu jest pokazane że takie zachowanie rynku przewiduje się wcześniej a nie drapie po głowie jak się już stanie .

Te analizy dostało wcześnie kilka osób które sobie przyrobiły na gofra z dżemerem :mrgreen:

-- Dodano: 09 lis 2016, 22:44 --
kamilao1987 pisze:
Nieśmiertelny Trader pisze:to sie liistek rozpedzil

-- Dodano: 09 lis 2016, 22:24 --
kamilao1987 pisze:
a co tu nie jest loterią....:/
Mniemam, że masz longa na gbpnzd. Wejdz Sobie na wykres miesieczny i zobacz jaki jest trend. Super mega silny trend spadkowy ktory urywa głowy. Najblizsze zniesienie wypada ponad 1000 pipsów niżej.
jeden mały long na gbpnzd...
Jak chcesz pograć na NZD to rzuć okiem na aukcje mleka bo to skorelowane . Rynek na cięcie stóp reagował rok temu teraz wszyscy tną to rynek już tego nie bierze pod uwagę . Chyba że cięcia jest większe niż planują tym razem rynek spodziewał się takiego ruchu .
Na NZD/USD masz kanał i to sobie spróbuj pograć . Na razie są po środku to na dwoje babka wróżyła :D

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

kamilao1987 pisze:kurwa, ucięli stopy, dolar się umocnił a nzdusd w górę, gbpnzd w dół :O

kurwa mać!!!!!!!!!!!!!!!!
Był jastrzębi wydźwięk obniżki :mrgreen:
Ponoć obniżki zbliżają się do końca i dlatego NZD się umocniło :oops:
The only way is up

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Rafal152 pisze:
rabit pisze:

Tu jest pokazane że takie zachowanie rynku przewiduje się wcześniej a nie drapie po głowie jak się już stanie .

Te analizy dostało wcześnie kilka osób które sobie przyrobiły na gofra z dżemerem :mrgreen:
Bez urazy, to ze wyslales to kilku osobom to niczego nie dowodzi.
Jak chcesz cos pokazac to zrob to na czasie. Jak ja chce pokazac swoj punkt widzenia to wrzucam screen na czasie.
Zrob tak samo a bedzie to mialo sens. :)
Bo to co pokazales to jak wielka mistyfikacja :wink:

Rafal152

Rabit jak to forum wróci kiedyś do normalności i będą tu analizy i komentarze a nie przepychanki kto ma większego to jak najbardziej .
Zaglądam tu na Świerzaka bo to gość którego ja tu ściągnąłem z innego forum a tam zapowiadał się obiecująco przy okazji wrzucę analizę na ropę i Elliot rysowany przez Tomka sobie cenie ale z nim już na pw .

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Rafal152 pisze:Rabit jak to forum wróci kiedyś do normalności i będą tu analizy i komentarze a nie przepychanki kto ma większego to jak najbardziej .
Zaglądam tu na Świerzaka bo to gość którego ja tu ściągnąłem z innego forum a tam zapowiadał się obiecująco przy okazji wrzucę analizę na ropę i Elliot rysowany przez Tomka sobie cenie ale z nim już na pw .
Ok rob jak uwazasz, ja poprostu wszedlem na forum po 8, czytam posty i patrze na twoje obrazki i oczom nie wierze bo o co chodzi :shock:
Ja ciebie nie znam nie bylo mnie tutaj sporo czasu wiec...
I jak wczedsniej mowilem bez urazy. :)

karnak
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: karnak »

Jenot dotarł do oporu, gdzie będę szukał wejścia zamieniając L w S, z krótkim stopem:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Rafal152

rabit pisze:
Rafal152 pisze:Rabit jak to forum wróci kiedyś do normalności i będą tu analizy i komentarze a nie przepychanki kto ma większego to jak najbardziej .
Ok rob jak uwazasz, ja poprostu wszedlem na forum po 8, czytam posty i patrze na twoje obrazki i oczom nie wierze bo o co chodzi :shock:
Ja ciebie nie znam nie bylo mnie tutaj sporo czasu wiec...
I jak wczedsniej mowilem bez urazy. :)
Zapytałeś grzecznie to i grzecznie odpowiem :D

:564:

Zablokowany