ciekawe to powinno sie przeniesc takze na forex jako zlota mysl

Tomku, zła interpretacja. Kreski, które narysowałeś są oparte w próżniTomasz196407 pisze:S. a może Twoim sposobem takie coś ?Bemowo1 pisze:kierunek piekło?
wybory, wybory.....
za Dawidem - tylko Was chciałem rozkręcić tu, bo tylko widziałem czerwone wpisy na stronie NawigatoraBemowo1 pisze:Tomku, zła interpretacja. Kreski, które narysowałeś są oparte w próżniTomasz196407 pisze:S. a może Twoim sposobem takie coś ?Bemowo1 pisze:kierunek piekło?
wybory, wybory.....
..to tak jak czytasz jedno i to samo wskaźnik mi pokazał i tam pójdąDavidFx pisze:"Jeśli nie wygram, uznam to za niebywałą stratę czasu, energii i pieniędzy" - Trump
ciekawe to powinno sie przeniesc takze na forex jako zlota mysl
skorelowany usdjpy również tworzy falę h1/h4 od świecy h1 pierwszej czerwonejStachuu pisze:No to teraz S na sp 500
Zardzewiałem,Tomasz196407 pisze:
za Dawidem - tylko Was chciałem rozkręcić tu, bo tylko widziałem czerwone wpisy na stronie Nawigatora![]()
wstrzasajaca historiaBemowo1 pisze:Zardzewiałem,Tomasz196407 pisze:
za Dawidem - tylko Was chciałem rozkręcić tu, bo tylko widziałem czerwone wpisy na stronie Nawigatora![]()
a dzisiaj - dokładnie jutro loteria.
A dzisiaj u nas na wsi jednemu z naszych kierowców wybiegła krowa na drogę. Rogami wybiła szybę i uszkodziła zderzak. O stanie zwierzęcia postaram się poinformować w późniejszym terminie. Po incydencie, w gminie huczy, wybory w USA zeszły na dalszy plan
Na szczęście zwierze po lewatywie przeżyło. Niestety, weterynarz nie.DavidFx pisze:wstrzasajaca historiaBemowo1 pisze:
A dzisiaj u nas na wsi jednemu z naszych kierowców wybiegła krowa na drogę. Rogami wybiła szybę i uszkodziła zderzak. O stanie zwierzęcia postaram się poinformować w późniejszym terminie. Po incydencie, w gminie huczy, wybory w USA zeszły na dalszy plan