DayTrading: Wtorek 08.11.2016
Re: DayTrading: Wtorek 08.11.2016
eDek uklepał denko intra i zmierza do wzrostu, jest widoczna synchronizacja z resztą intrumentów
A może rzucić wszystko zacząć obserwować jak te świeczki się zamykają na M15, tak jak radziłZaorski??? Zauważyłem, że świeczka, która robi przebicie oporu musi mieć odpowiednią długość, nie mozę być krótka. Proste, wręćz prymitywne, ale przynajmniej się sprawdza..
-- Dodano: 08 lis 2016, 20:11 --
PS. Poziom 2143 i banda spadkowa. Ciekawe jak z tym sobie poradzą..
-- Dodano: 08 lis 2016, 20:11 --
PS. Poziom 2143 i banda spadkowa. Ciekawe jak z tym sobie poradzą..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Nie Za wcześnie na wzrosty?pr7emo pisze:eDek uklepał denko intra i zmierza do wzrostu, jest widoczna synchronizacja z resztą intrumentów
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
zazwyczaj tak jest, ja to wykorzystuje w hedżowaniuŚwieżak44 pisze:A może rzucić wszystko zacząć obserwować jak te świeczki się zamykają na M15, tak jak radziłZaorski??? Zauważyłem, że świeczka, która robi przebicie oporu musi mieć odpowiednią długość, nie mozę być krótka. Proste, wręćz prymitywne, ale przynajmniej się sprawdza..
-- Dodano: wt 08-11-2016, 19:18 --
intra gracze mają kolorowe okulary... czekam na cofkę tej fali, widać było uspokojenie na wartościach krańcowychxhDog pisze:Nie Za wcześnie na wzrosty?pr7emo pisze:eDek uklepał denko intra i zmierza do wzrostu, jest widoczna synchronizacja z resztą intrumentów

uzasadniona szansa na 2 figury geja.
widzieliscie jak szybuje miedz idzie juz tylko prosto w gore zero korekt ciekawe zjawisko 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
A kto nie ma miedzi ten na dupie siedzi
nowy1234 pisze:A kto nie ma miedzi ten na dupie siedzi

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Dzisiaj akurat wyjątkowo nie zsynchronizowany dzień. Każda para w inną stronę.pr7emo pisze:eDek uklepał denko intra i zmierza do wzrostu, jest widoczna synchronizacja z resztą intrumentów
myślę że dobra jest informacja, że uJ jeśli utrzyma pułap to będzie chodził góra dół przez jakiś czas w przedziale 105,00-106,00Nieśmiertelny Trader pisze:Dzisiaj akurat wyjątkowo nie zsynchronizowany dzień. Każda para w inną stronę.pr7emo pisze:eDek uklepał denko intra i zmierza do wzrostu, jest widoczna synchronizacja z resztą intrumentów
a eDzio od 1,0950 do 1,1050 , można to wykorzystać
patrząc historycznie te zachowanie par jest bardziej prawdopodobne niż przeskakiwanie o dwie figury