rozumiem ze cały czas dokładaszDavidFx pisze:tak dobrze spada ze dokladam

rozumiem ze cały czas dokładaszDavidFx pisze:tak dobrze spada ze dokladam
[/quote][/quote]Tomasz196407 pisze:
co do dax-a Dawid nie wykluczałbym zejścia na dół na jakiejs informicji dt wyborów - cos o Trump,
a potem gwałtowne ruszenie do góry , cos podobnego jak w czercu brexeit
a co mu brakuje do wzrastania jak rakieta,DavidFx pisze:ujek powinien juz sie zaraz posypac w dol za nim poleci rzeznik i wszyscy beda szczesliwi
majkel79 pisze:Tomasz196407 pisze:
idź w pokoju, albo do pokoju
nic do ciebie nie mam
Dawid dawaj te eski , rękaw mam pusty przesypiemy monety moga byc pln-yDavidFx pisze:ujek powinien juz sie zaraz posypac w dol za nim poleci rzeznik i wszyscy beda szczesliwi
DavidFx pisze:szczesliwi oprocz Tomasza ktory zostanie ze swoja V sam jak palec ze lzami w oczach
Świeżak44 pisze:Zamknąłem wszystko... -21k w plecy. To jednak jest scenariusz brexitowy. Robią identycznie to samo... wywalanie tylko zostawili na ostatnią chwilę, ostatnie 2 dni.. Diabli wie gdzie dolecimy przed wynikami, mozę na sam szczyt.. Ale jeśli tak to jest szansa , że to odrobię. Tylko musze wiedziec czy Trump wygra..
Świeżak pozamykał s. Można ładować s po same .....wiecie coŚwieżak44 pisze:Zamknąłem wszystko... -21k w plecy. To jednak jest scenariusz brexitowy. Robią identycznie to samo... wywalanie tylko zostawili na ostatnią chwilę, ostatnie 2 dni.. Diabli wie gdzie dolecimy przed wynikami, mozę na sam szczyt.. Ale jeśli tak to jest szansa , że to odrobię. Tylko musze wiedziec czy Trump wygra..