Cena na górnej bandzie klina, mogą teraz zjechać trochęlutek pisze:usd\try chyba dobrze, pewny trend, jeszcze jedna laska konkretna do góry i es na dwa lata:))
DayTrading: Wtorek 08.11.2016
-
- Pasjonat
Re: DayTrading: Wtorek 08.11.2016
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
CiekaweBemowo1 pisze:kierunek piekło?
wybory, wybory.....

Ale gdzie stopy?

Moim zdaniem pozycja ciekawa ale na jutro i dalej bo jesli dzisiaj by tak daleko zaszli to rownie dobrze mogliby pojsc daaaleko dalej ze wzgledu na wybory moze byc nieprzewidywalnie.

O ktorej tak naprawde ten cyrk sie zaczyna?
Ze mnie dupa nie trejder!!! 

O 12 i 13 naszego czasu zaczynają otwierać pierwsze lokale wyborcze na wschodnim wybrzeżu.rabit pisze:CiekaweBemowo1 pisze:kierunek piekło?
wybory, wybory.....![]()
Ale gdzie stopy?![]()
Moim zdaniem pozycja ciekawa ale na jutro i dalej bo jesli dzisiaj by tak daleko zaszli to rownie dobrze mogliby pojsc daaaleko dalej ze wzgledu na wybory moze byc nieprzewidywalnie.
Zaczną więc podawać pierwsze ankiety. Niech podadzą z jakiejś małej mieściny że Trump 60 Clinton 40 i mamy skok z figurę do góry, którą się później skoryguje kolejnymi ankietami

The only way is up
dzieki za info.TsunamiPL pisze:O 12 i 13 naszego czasu zaczynają otwierać pierwsze lokale wyborcze na wschodnim wybrzeżu.rabit pisze:CiekaweBemowo1 pisze:kierunek piekło?
wybory, wybory.....![]()
Ale gdzie stopy?![]()
Zaczną więc podawać pierwsze ankiety. Niech podadzą z jakiejś małej mieściny że Trump 60 Clinton 40 i mamy skok z figurę do góry, którą się później skoryguje kolejnymi ankietami

A jak myslicie jak wygra Trump to co sie stanie z edkiem?
Ze mnie dupa nie trejder!!! 

z jednej strony - złe prognozy dla USD, więc w górę, z drugiej niepewność więc umocnienie - czyli będzie bujać po kilkaset pipsów w jedną i drugą
Wyszedłem przed chwilą z DAX-a.. +1,6k.. Lepiej mieć zysk niż rację
Zostały 2 S loty na Sp500.. -8,3k.. Wracam do skalpowania.. Wielkie inwestycje na dużych interwałach jeszcze nie dla mnie..
-- Dodano: 08 lis 2016, 12:31 --
Moje wskaźnikczki wyczuły silny trend spadkowy na indekach.

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Świeżak44 pisze:Wyszedłem przed chwilą z DAX-a.. +1,6k.. Lepiej mieć zysk niż racjęZostały 2 S loty na Sp500.. -8,3k.. Wracam do skalpowania.. Wielkie inwestycje na dużych interwałach jeszcze nie dla mnie..
Wplacaj 100k realnej kasy i skalpuj

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Trzymać shorty na DAX
PS. Są już na równi pochyłej, silny trend spadkowy.. klasyczna lawina. Teraz już wiem co robić.. ZAJĄĆ POZYCJĘ NIC NIE ROBIĆ . 
-- Dodano: 08 lis 2016, 12:37 --

-- Dodano: 08 lis 2016, 12:37 --
Kiedyś tak będzie, David. Kiedyś tak będzie.. Już niemogę sie doczekać..DavidFx pisze:Świeżak44 pisze:Wyszedłem przed chwilą z DAX-a.. +1,6k.. Lepiej mieć zysk niż racjęZostały 2 S loty na Sp500.. -8,3k.. Wracam do skalpowania.. Wielkie inwestycje na dużych interwałach jeszcze nie dla mnie..
Wplacaj 100k realnej kasy i skalpuj

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Lawina? chyba widzimy dwa rozne wykresy tylko Longi na DaxieŚwieżak44 pisze:PS. Są już na równi pochyłej, silny trend spadkowy.. klasyczna lawina. Teraz już wiem co robić.. ZAJĄĆ POZYCJĘ NIC NIE ROBIĆ .

-- Dodano: 08 lis 2016, 12:39 --
Lawina? chyba widzimy dwa rozne wykresy tylko Longi na DaxieŚwieżak44 pisze:PS. Są już na równi pochyłej, silny trend spadkowy.. klasyczna lawina. Teraz już wiem co robić.. ZAJĄĆ POZYCJĘ NIC NIE ROBIĆ .

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!