no co ty świnko, naprawdę wszystko ? eurusd nie jest ustawionykk.dreamer pisze:Dxisiaj może stać się wszystkosimon000111 pisze:bez znaczenia kto wygra edek jest już ustawiony

no co ty świnko, naprawdę wszystko ? eurusd nie jest ustawionykk.dreamer pisze:Dxisiaj może stać się wszystkosimon000111 pisze:bez znaczenia kto wygra edek jest już ustawiony
dsokol pisze:bo łatwiej zarobić 10x po 30 pipsów niż raz 300Świeżak44 pisze:Już +2k na tym ciułaniu na DAX-ie, ale 2S na SP500 wciąż dają -7,9k.. Prędzej chyba odrobie ciułając niz tam to zleci..
Jest,:) takie podbitki sa normalne w taki dzien. Ktos sprawdzil rynek co sie dzieje i wrocili do punktu wyjscia nic nadzwyczajnego no moze nie dla wszystkichmajkel79 pisze:no co ty świnko, naprawdę wszystko ? eurusd nie jest ustawionykk.dreamer pisze:Dxisiaj może stać się wszystkosimon000111 pisze:bez znaczenia kto wygra edek jest już ustawiony![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...czemu sie ograniczać zamiast 10-ciu zrobić 100 -WIekszy zysk!!roody80 pisze:dsokol pisze:bo łatwiej zarobić 10x po 30 pipsów niż raz 300Świeżak44 pisze:Już +2k na tym ciułaniu na DAX-ie, ale 2S na SP500 wciąż dają -7,9k.. Prędzej chyba odrobie ciułając niz tam to zleci..
popieram... właśnie eskuje na edku i liczę na te około 30pestek
S. a może Twoim sposobem takie coś ?Bemowo1 pisze:kierunek piekło?
wybory, wybory.....
...oczywiście że tak,roody80 pisze:lepiej mniej a bezpieczniej
.. roody też nie wiem napewno,roody80 pisze:jeżeli jeszcze raz przebiją 130 na GJ to sznsa na L według mojej strategii ale czy klepną 133 to nie wiem
kamilao1987 pisze:może mi ktoś wytłumaczyć siłę NZD?
jutro planowane kolejne cięcia stóp.
a NZD umacnia się w stosunku do dolara i do funta...
na GBPNZD zawsze mnie przewiozą,kurwa! wszystkie sl załapane, ani jednego TP