Przeszkadza mi przeszkadza, ale niestety nie mam czasu cały dzień przed kompem siedzieć, dlatego na wysokich tf gram. Tak naprawdę odkupiłem po taniościmajkel79 pisze:
no i załadowałem dzisiaj po godz 13 tej, strasznie nie lubię patrzeć ani trzymać pozycji na minusie ale tobie widzę to nie przeszkadza. Powodzenia.
DayTrading: Czwartek 03.11.2016
Re: DayTrading: Czwartek 03.11.2016
[quote="Bemowo1"]
jak widzę twoje malunki z zajętymi pozycjami to dziwię się że jeszcze funkcjonujesz, nie przypominam sobie twojego wykresu z dobrze zajętą pozycją zyskowną, wsio w plecy i strategia I WISH. Musisz się ogarnąć. Piszesz tutaj dużo, wiele byś chciał ale za mało pracujesz nad systemem, dlatego jesteś non stop w plecy.
jak widzę twoje malunki z zajętymi pozycjami to dziwię się że jeszcze funkcjonujesz, nie przypominam sobie twojego wykresu z dobrze zajętą pozycją zyskowną, wsio w plecy i strategia I WISH. Musisz się ogarnąć. Piszesz tutaj dużo, wiele byś chciał ale za mało pracujesz nad systemem, dlatego jesteś non stop w plecy.
misie kudysie w natarciu na UJ

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
High Leverage Overtrading 

Ktoś ma "pomysł" na rope ? Ale tak w średnim terminie... 43$ czy może test 39$ ?
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
- nowy joker
- Pasjonat
A ja dalej swoje od 3 dni sp500 jedziemy do 2040
Nie widzę tu graczy na EDku, którzy by się synchronizowali z moimi sygnałami.
Myślałem, że Bemowo1, ale on wszedł dzisiaj w S, tam gdzie nie było sygnału krótkoterminowego, a nie pisał nic o sygnale na L, który mi się pojawił kilka dni temu.
Szkoda, że nie ma się kim wspierać.
Myślałem, że Bemowo1, ale on wszedł dzisiaj w S, tam gdzie nie było sygnału krótkoterminowego, a nie pisał nic o sygnale na L, który mi się pojawił kilka dni temu.

promocja?
-- Dodano: 03 lis 2016, 19:22 --
-- Dodano: 03 lis 2016, 19:26 --
-- Dodano: 03 lis 2016, 19:22 --
Sam wrzucałem dolne ograniczenie kanału, niestety tego na L nie wykorzystałem - zamknąłem tam część pozycjikarnak pisze:Nie widzę tu graczy na EDku, którzy by się synchronizowali z moimi sygnałami.
-- Dodano: 03 lis 2016, 19:26 --
Może to po prostu magia? Albo krótka pamięć? H1majkel79 pisze:Bemowo1 pisze:
Widzę, że z kolegi gruby niedźwiedźbyq69 pisze:misie kudysie w natarciu na UJ![]()

The only way is up
odwrotnie skorelowane z edkiem......navik pisze:Ktoś ma "pomysł" na rope ? Ale tak w średnim terminie... 43$ czy może test 39$ ?