DayTrading: Czwartek 03.11.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 04 lis 2016, 00:00

Wzrost
7
54%
Bez zmian
2
15%
Spadek
4
31%

Liczba głosów: 13

navik
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 03.11.2016

Nieprzeczytany post autor: navik »

Świeżak44 pisze:No cóż.. Walka z poziomem 2143 już wskazywała , że coś jest nie teges. Mylił natomiast DAX tymi wzrostami. Wykresy się bardzo rozjechały i myślałem, że Stany skorekcą i odbiją za DAX-em. Teraz jednak DAX też został zdołowany, ropa w dół.. wszystko leci. :/
No i znowu się zaczęło od ropy.. 10.10.16- szczyt, 19.10.16- zaczął się trend spadkowy.. DAX i SP rosły jeszcze do 25.10.16. Jaki z tego wniosek? Trzeba rozpracować ropę, żeby grac na indeksach. To cholerne czarne mazidło rozpoczyna każdy nowy trend..

-- Dodano: 03 lis 2016, 23:56 --

Moja ostatnia prognoza okazała się niestety mylna. Wygląda, że to początek bessy. Najlepiej to widać na D1, gdzie dobili do MA200. Są na krawędzi..i tak będzie do wyborów.
Czyli codziennie nowe zmyłki robią .... To łobuzy... :lol:
Koniecznie musisz rope rozpracować.... ja jestem kiepski w kreskach ... ale ropa to jest klucz do bogactwa :lol: :lol:
Aaa... zapomniałem ... Ty grasz na demo ... to nie bedziesz bogaty :mrgreen: :564:
Ostatnio zmieniony 03 lis 2016, 23:18 przez navik, łącznie zmieniany 2 razy.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

Tomasz196407 pisze:
karnak pisze:Wg mnie od wczoraj na godzinnym EDku rysowana jest formacja korekty pędzącej, i wiadomo, co to oznacza dla przyszłości tej pary... - wzrost. :) :)
..i powoli świeczka miesieczna Bemowa niknie w cieniu, co Karnak?
a moze i knot robią
pokaz te pędząca na wykresie
1.12 pęknie to w dłuższej perspektywie otworzy drogę do dalszych wzrostów. Na ten moment jestem niedźwiedziem

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

navik pisze:
Koniecznie musisz rope rozpracować.... ja jestem kiepski w kreskach ... ale ropa to jest klucz do bogactwa :lol: :lol:
Ta ironia jest niepotrzebna.. Po prostu za dużo DAX-a i straciłem orientację na rynkach. To wszystko. Ale konto o dziwo się powiększa.. :)
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

navik
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: navik »

Świeżak44 pisze:
navik pisze:
Ta ironia jest niepotrzebna.. Po prostu za dużo DAX-a i straciłem orientację na rynkach. To wszystko. Ale konto o dziwo się powiększa.. :)
Żarcik na koniec dnia w sumie nawet udanego. Powodzenia i udanych trejdów :564:
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

Zablokowany