DayTrading: Wtorek 01.11.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 02 lis 2016, 00:00

Wzrost
9
64%
Bez zmian
2
14%
Spadek
3
21%

Liczba głosów: 14

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Wtorek 01.11.2016

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

Świeżak44 pisze:No i pięknie.. właśnie tak to sobie wyobrażałem. Stoimy nad krawędzią i teraz czekamy na FED.. To było takie proste do przewidzenia. Żadne wskaźniki, wystarczy prosta psychologia. Znaleźć miejsce na wykresie, gdzie będzie największy strach. Tam właśnie teraz jesteśmy. Teraz tam postoimy.
A kiedy ten FED ???
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

byq69
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: byq69 »

i odpalili ostatniego sellstopa w piramidzie..
:564:
target 103,5
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 01 lis 2016, 17:43 przez byq69, łącznie zmieniany 1 raz.
High Leverage Overtrading 8)

Awatar użytkownika
Farciarz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Farciarz »

Świeżak44 pisze:
Farciarz pisze:
Świeżak44 pisze:No i prawie przegrałem to co rano wygrałem.. Macie racje, że za wcześnie na real. Strasznie duszą amerykanie, aż wskaźniki głupieją.. Widać, że jakiś większy ruch robią. To nie jest gra na M1.
dopiero real zaczyna uczyć, tak niczego sie nie nauczysz, real, ale na mikrolotach, przy depozycie rzędu 50PLN jest dobry na start i wnioski :564:
Nieprawda. Technicznie gra się tak samo. Dziś się nauczyłem, zeby nie właźnić naśrodku bollingera, nawet jeśli reszta wskaźników jest OK. Najgorsze, że widze co się dzieje, ale i tak próbuje grac w przeciwną stronę. Nie wiem dlaczego. Przecież ten silny trend spadkowy na SP500 to najwcześniej zauwazyłem a to że zduszą cały indeks to juz ze 2 dni temu sam pisałem. No i co z tego? Może przez to M1 mnie tak myla wskaźniki, chociaż wiem, że przy silnych ruchach one mylą.. Znowu dałem się załatwić na spadkach na M1. Musze to przeanalizowac, co mnie myliło..Jest jakaś wada w tym moim systemie jeszcze..
Tak, technicznie tak samo, ale tylko stres i strata zmusi cię do prawdziwego myślenia i szukania, jak na razie robisz co chcesz, piszesz co chcesz, ale nie płacisz za błędy, więc cie to nie motywuje wcale, statystycznie masz nikłe szanse, że niewyczyscisz pierwszego depo, ja nie znam takiej osoby, no ale może będziesz wyjątkowy, czego ci życzę.
Jeśli twoje pierwsze depo bedzie duze, czego chce twój brok, gwarantuje ci, ze wspomnisz ten post, bo raczej się nie dźwigniesz ponownie :568:

PS dodam, że brok zawsze bedzie szukał pierwszaków z duzym depo, grajac przeciwko tobie matematyka i statystyka jest po jego stronie, a to czy wpłacisz drugi raz wcale go nie obchodzi, on cały czas sie reklamuje i szuka nowych, chce Świezaka z duzym depo na start, zanim ten pokapuje sie o co tu biega, ten wypompuje mu cały depozyt, całkiem legalnie :564:

da ci platformę, wskaźniki i tylko co chcesz, abyś uwierzył, ze rozumiesz, a ty niczego nie rozumiesz :idea:
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.

Awatar użytkownika
nowy joker
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: nowy joker »

Co do sp500 chciałem zasięgnąć zasięgnąć waszej opinie ale ja uważam że lecą 2040 i tam kniec fali 5 a później czas pokaże ja zamknąłem swoje s-ki po zamkniecu daxa i jutro rano będę atakował znów .miłego

simon000111
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: simon000111 »

Indeks dolar ma gdzie spadać w zeszłym tyg wskazywałem gdzie zmierza;) edeka warto przytrzymać, oczywiście zależy kto na jakim interwale inwestuje;)
Ostatnio zmieniony 01 lis 2016, 18:27 przez simon000111, łącznie zmieniany 1 raz.
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.

Awatar użytkownika
xhDog
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: xhDog »

To dax L w końcu :lol:
trzeba mieć jaja jak super saiyan

Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

po wsparciu, pierwsze koty za płoty eDek sell

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

Główna przyczyna moich wszystkich problemów to włażenie gdzies posrodku bollingera, czesto wbrew stochowi, gdzieś na granicy między spadkami a wzrostami. Dlatego np. 2 wejścia były idelanie trafione, ale nie w tą stronę. Czyli było miejsce na przełamanie.. ale znów spadli. Wchodziłem w momencie, kiedy się wszystko decydowało. Bez sensu. CCI trochę nie nadążało i źle mi wskazywało. 3 razy zlekceważyłem Stocha i za to drogo zapłaciłem. Ale dlaczego szukałem L a nie S, jak ciągle spadało to nie wiem.. To co rano zarobiłem, teraz przegrałem i jeszcze 1k dołożyłem. Dlaczego grąłem pod przełamanie na takiej lawinie?? Zaczęło się od wejścia o 16:15, kiedy wydawało mi się , że zaczęli odbicie.. a potem błąd za błędem.. nawet wbrew Stochowi na odbcicie.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

edek sruuu na 1.10 :)

karnak
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: karnak »

Jankes pięknie przyspieszył spadki po sygnale, który parę dni temu zapodałem.
Edek rules na L. :) :)

Zablokowany